andriskkk
Par asariem - man patīk darīt šādi - iedur mīkstumā aiz galvas un gar muguras spuru novelk ar nazi līdz astei. Tā no abām pusēm. Tad zem tās iegrieztās ādas paliek nazi un ar pāris veikliem vēzieniem atstāj asari bez kažoka. Sanāk smuka fileja. Tālāk cepeškrāsnī - apkārt apliek tomātus, baklažānus, cukini un to visu aplej ar krējuma mērci - izkausē krējumu, pieliek dilles, garžvielas (sāls, santa maria/vegetta, pipari (vislabāk asssssssie). Mērci tā, lai asaris viņā peldās. To visu pacep, lai virsa dzeltenbrūna paliek. Vai arī - vienkārši asari bez ādas apcept pannā - krakšķīgs,mmmmm.
-----------------------
es shodien akvaariijam uudeni nomainiiju taa lai vini tajaa peldaas, 200l igaazu un iegaazu, notiiriju stiklus , ieliku paaris smukus akmentinjus, izskaloju filrtu, sametu lielos taarpus, un tas viss dzidraa tiiraa udenii. stundas darbs:) cik asaris ir smuks, kad tu uz vinju blisinies un ka darbs ir izdariits:))) mmmmmmm.
taga jaaiet pirms atjezda shovakar mailiites dzekiem jaasaruupee:)
22.augusts 2010, 19:59 |
links