jautajiens asaru spechukiem kuriem reiz kaadreiz ir bijis asaris akvaarijaa! nopirku 200l akvaariju, peec paardeveejas ieteikuma jaudiigu filtru un mazinju burbuljotaaju! nopirku 15kg maisu ar speciaalaam raupjaam 2-3mm divkraasainaam skjembaam, saliku akmenjus lai puikam buutu kaa maajaas:) shovakar traapijaas asari lielaako ap 500gr iekshshaa spainii un uz jaunajaam maajaam! saakumaa paaris stundas bija ieliidis stuurii un nekusteejaas ne no vietas! bet ir viena probleema - tur kur es dziivoju man ir pashvaki ar parastajaam sliekaam lielos apmeeros, veikalaa kaarbinja maksaa 2eiro! veikals bija ciet, bet paartikas veikalaa nopirku mazaas garneles, itkaa shis saak jau pierast pie vides, bet manu garneli ignoree, pat pieseeju pie auklas bez aakjaa un uzdribleeju visaados veidos! riit ar tiiklinju buus krastaa jaapasmelj mailiites! bet savaadak ko vinjam var piedavaat bez sliekam un dziivajiem? jo ziemaa buus galiigi shvaki ar dziivajiem un sliekaam un bail ka kustonis paliek badaa! idejas un ieteikumi:))) ja nee tad jaalaizh briivee un jaapanjem kaada smuka raudinja ar gjimeni! sen biju sapnjojis par akvaariju, beidzot izmetu kaapostu kaa naakas, bet negribaas tur laist iekshaa kautkaadas tropiskas zives! man muuseejaas patiik:) bet es vinju taa paveeroju kustiibaa, un varu teikt to ka shis bija ieprieksh labi paeedis vai kaa, bet liek kluci ik peec 5 minuutes:D luudzu buushu pateiciigs par asaru alternatiivo baroshanas veidu:) piemeeram foreleem shie speciaali paardod granulas, bet nez vai asarim patiik cepumi:) paldies!
12.augusts 2010, 00:42 | links