svētdien iemēģināju mucu. Beigu beigās sanāca garšīgi, bet ir daži jautājumi.
Varbūt kāds var aprakstīt kūpināšanas procesu mucā no a-z?
Es darīju sekojoši:
iekurināju, lai uzsilst un pa to laiku notīrīju zivi.
Ieliku iekšā, (ap 60 gr), ar puspaceltu vāku. Tad ieliku dūmpagales un iemetu ugunī vienu pagalīt.
Pēc desmi minūtēm temperatūra mucā bija 90 - 95 grādi , palūrēju uz zivi, skatos, ka tā jau gatava :DDD
rāvu vaļā vāku, un kurināju prātīgāk, turēju ap 70 grādiem.
pēc stundas ņēmu nost. atdzesēju un stūmu iekšā :D
Jautājums, vai tā uzvārīšana kaut ko dod vai nē?
24.maijs 2011, 09:47 |
links