a kāpēc ne mucu likt, nebūs jāmūrē un kurtuvi izliec tik ar ķieģeļiem un uzliec virsū kādu vecu plīts virsmu! un to visu mazliet ieroc un ātri ērti un ideāli!
Eu veci doma ir taisit kupinatavu dabuju trubu tadu uz 2,5m garuma un ap 25cm diametra,vai tads garums bus labs,ir doma piemetinat kurtuviti tadu mazinu klat.Pasu to zavetavu doma ir uzmuret no kiegeliem,jautajums tik cik lielu taisit1reiz1 metrs vai nebuus pa lielu?Un cik vajadzetu augstumu tai zavetavai taiksim kur zivis staves kadu metru no zemes,jeb augstak?
Butu pateicigs ja kads padalitos ar padomu.Aun jautajums vel cik dzili tai muretaja zavetava jabut tam trubas galam ieksa?Lidz ar muri,vai kautkur pa vidu? paldies.
Tā kā es arī plānoju beidzot ķerties klāt kūpinātuves meistarošanai, viens mani interesējošs jautājums:
Liepājas pusē ir iespējams kaut kur dabūt puskravu ar alkšņu malku? Latvijas otrajā galā sludinājomos tikai alksnis vien sastopams, a, mūsu galā nekur neesmu redzējis :))
Varētu jau pa grāvmalēm zāģēt, bet kāds policis vēl izdomās mani sodīt par valsts īpašuma bojāšanu :D Tagad jau visu ko izdomā...
vo, smuka VSOP kuupinaatava... man liekas, ka nav jeegas mociities ar netiiram 200l mucaam, domaat vai tur viss izdegs vaineizdegs,,, labaa , ja ir doma pastaaviigi lietot kuupinaatavu, uzbuuveet liidziig ka VSOP... varbuut veel kaadas nianses katram savaadak, bet svariigi:))
Storms
Es savai kūpinātavai sietu ņēmu no būriem, kuros kādreiz dzīvoja ūdeles, lapsas, nūtrijas u.c. padomju laika dzīvnieki.
Tā kā Latgalē vimbu naf, nopirku Rīgas centrāltirgū un izkūpināju, jāāā, dikti gardas sanāca. Ja ne tas lērums asaku, varētu sacensties ar asariem, vai nu jau garša ašuku aizmirsusies no pagājušā gada :)
Sakiet lūdzu kur var nopirkt metāla sietu 25*25 vai 30*30 acīm? Vai der arī cinkots siets vai tikai melnā metāla siets? Nepieciešamais laukuma izmērs 600*700.