Kūpinātavas

daddy, bet ne jau mājas apstākļos vajag kaut ko tādu ražot un arī ne pie kaimiņa. Var jau arī mājas apstākļos visādus brīnumus izgatavot, gandarījums par padarīto var atsvērt ieguldīto darbu. Bildēm apakšā rakstīts: prasmīgās ru. rokas meklē sadarbības partnerus ražošanas uzsākšanā. Domājot globālā mērogā 1000 gabali ir piliens jūrā.
16.decembris 2010, 11:57 | links
 
lielāks noiets būtu ar mazajām saliekamajām&pohodnajām kūpinātavām.ītās jau nevienam nav vajadzīgas.jo labāku var uztjūnēt mājas pagalmā!
:)
16.decembris 2010, 11:31 | links
 
andri - pati veselīgākā ir auzu tume, ko dod slimnīcās. zinam. :)

...ar tām labajām iekārtām 100 dienās izgatavot 10 000 mucas varētu mierīgi, bet viņas tak arī ir jāpārdod...mēs te tāda mežonāga tauta - paši ķeram, paši žāvējam un ēdam, citur tā nedara vis...
16.decembris 2010, 11:27 | links
 
Rūpnieciska ražošana nav viena eksemplāra izgatavošana. Ar attiecīgām iekārtām izgatavot simts mucas dienā nav liela problēma. Un ne visam ir jāmaksā 5 Ls, katrai mantai ir savs pircējs un pielietojums. Es izvēlētos šādu mazu kūpinātavu, kurā var atpūtas brīdī ar draugiem sagatavot kādu našķi vakaram, nevis stacionāru mucu pārtikas programmas izpildīšanai. Un vispār, kūpināti produkti nav tie paši veselīgākie. Bet kā vienmēr, katram savs un labu apetīti.
16.decembris 2010, 11:06 | links
 
par to jau iet runa daddy, ka lai uzlocītu kasti ar vāku un ar tigu visu smuki nometinātu, noķīmiķotu un ar švamīti uzpucētu vajaga reāli kādas stundas 3-4, bet materiāla izmaksas oj.. oj.. oj... Esmu laisījis apaļu mangāli, bet par lai dabūtu tādas smukas izvalcētas kantītes, griezām golfa diskiem kantes nost, un valcējām muņģuku no 3mm loksnes kurai galā metinājām diska kanti klāt.
16.decembris 2010, 10:18 | links
 
man vasarā skārdnieku darbnīcā no nerūsējošā uzlocīja žāvējamo kasti izbraukumiem 50x50x20cm, 40Ls samaksāju. Neko, žāvējās tīri labi :)
16.decembris 2010, 10:05 | links
 
Ieguldītais darbs būs neizmērojami lielāks nekā cena par kuru varētu viņu pārdot, jo šeti ir vajadzīgi nopietni valcēšanas darbi+ nerusējoša tēraudam tā cena ar nav tā lētāka+ tāds smuks un spīdīgs viņš būs tikai pirmās 2 kurināšanas reizēs. Esmu darbojis ar līdzīgiem projektiem- viņi rentabli sanāca tikai tad kad varēja firmas (tubiš bezmaksas) bleķus izmantot. Tā lūk :)
16.decembris 2010, 09:51 | links
 
...jo vairāk maksās, jo labāk, lai izceltos uz citu fona :)) praktiskās nozīmes tai bundžai nav - pārāk maza. manuprāt optimāls "ģimenes" kūpinātavas izmērs ir 200l muca :))
16.decembris 2010, 09:46 | links
 
tā pati Buma muca vien ir, tikai grūti pat iedomāties, cik šāda versija varētu maksāt $ :))))
16.decembris 2010, 09:06 | links
 
Grils-Kūpinātava


prasmīgās ru. rokas meklē sadarbības partnerus ražošanas uzsākšanā.
16.decembris 2010, 08:47 | links
 
Nevar dod sīvu garšu
10.decembris 2010, 22:40 | links
 
Sveiki, vīri!
Vai kūpināt var ar ievu (domāts koks)?
10.decembris 2010, 22:37 | links
 
Vakar vēl kūpināju šodien vairs neriskēju Sals nav problēma Lielākais kaitnieks vējš Man stāv šīberis vilkmi un žaru regulēju atkarībā no apstākļiem.
3.decembris 2010, 18:25 | links
 
Da nēēē :)

Es pēdējo reizi kūpināju, kad vēl bija ap +5+8 totālā aizvējā. Dabūju vecas alum. loksnes ar ko kādreiz siltināja siltumtrases, noteikti siltināšu!!!! Bet jautājums bija cits....sirds sāp, ka tā pa tiešo liesma iet dūmenī...kā man opis teiktu- vajag ekonomaizeru :)

Bet paldies aakki enīvei.
3.decembris 2010, 18:17 | links
 
Es jau rakstīju;notin to mucu ar akmens vati,kurai folijs abās pusēs!
3.decembris 2010, 15:25 | links
 
Es te eksperimentēju ar bummucu, vienīgais, kas nepatīk ir, ka viss uguns labums aizskrien skurstenī. Man kurtuve ir 1/3 no mucas, ja aiztaisa durtiņas ciet, tad nedabū normālu temp. Ko jūs ieteiktu?
a) pagarināt biki kurtuvi uz augšu?
b) pafunktierēt kādu tādu kā liesmas "atsitēju" pirms ieejas skurstenī, respektīvi pieķert plāksnīti ar distanci, lai liesmas atsitas pret šamējo
c) cita ideja??
3.decembris 2010, 09:06 | links
 
60 graadi peec "buma skalas" :)
24.novembris 2010, 20:29 | links
 
Ja taisat marinādi, tad nekļūdīsieties, ja sāli liksiet 15 g uz 1 kg gaļas, ūdeni 200 ml.
Max var pielikt 17 g sāls, ja pieliksiet 18, būs par sāļu.
24.novembris 2010, 19:56 | links
 
Ja bums saka ka kūpina 60 grādos tad īstenībā tas nozīmē 100
24.novembris 2010, 19:52 | links
 
Guntim

Pagājušā reizē kūpināju 10 h, bija laba, bet tad beigās uzdevu mazliet karstumu, tagad visu laiku turēšu vienādu. Laika daudz, experimentēšu :)

Valdiņam

Pie griestiem vienmēr ir karstāks, kā lejā, mans termometrs ir gaļas T merēmais no weber, rāda precīzi ar desmitdalām, kas protams, ir lieki, bet es to sensoru varu viegli "iebāzt" katrā spraugā :)
24.novembris 2010, 19:48 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager