Bet man....
23.decembris 2020, 10:37 | links
Jurik [23.12.20]: ...aizgāju uz virtuvi pārbaudīt, vai man nav kovids - ostīju kūpināto speķīti. Ir divas ziņas - kovida man nav, un speķīša arī vairs nav...Wilgurs!;Dlabs!..Tieši tā!es arī veicu testus!mani draugi un paziņas ēd vistiņas un slavē!Tātad visi veseli!;)
daddy_j, 23.decembris 2020, 08:42
Atvainojos par iepriekšējo komentāru Willguram. Padomāju, ka viņš kārdina, bet izrādās vienkārši nodrošinājies ar kovid testiem. Krietns pilsonis.
...aizgāju uz virtuvi pārbaudīt, vai man nav kovids - ostīju kūpināto speķīti. Ir divas ziņas - kovida man nav, un speķīša arī vairs nav...
daddy_j, 23.decembris 2020, 08:42
Sauss alksnis ar zaļu bumbieri no Kurzemes!Labs,balts dūms un ļoti garšīgs kūpiņš, ņemot vērā apmākušos laiku,temp ap+1 un diezgan“piebāztu“ kūpinātavu Abas...
Visiem smukus kūpiņus!:))
Willy, 23.decembris 2020, 07:43
Triviāls jautājums, jo var, bet vai ...
Koka žāvētavā var žāvēt zivi un arī vistu pārmijus? Garša un izskats utml. nemainās?
Davis-Di, 2.decembris 2020, 01:13
Davis-Di [01.12.20]: Ja ir pana tad uz pannas malām tā pat tie tauki svilst, lai ari liekas temp ir maza un viss tas šķidrums tvaiko ar visu kas tur sakrājas.Tici man! Abas un citas tā principa nesvilst!pat atvērta 500L nesvilst...protams, ka pečka ir jātīra!:)Trubu,ja tāda ir, var vienk.padauzīt ar pagalīti,lai nobirst sodrēji!
Savulaik esmu licis panā balto smilti, tas sasūc visu iekšā un negaro!
Kā jau teicu nezinu Abas žāvētavas, ir pieredze tikai ar vecās skolas koka žāvētavām.
Davis-Di [01.12.20]: Nezinu ABAS kūpinātavu, bet apakša ir vai nu akmeņi vai metāla pana uz tās satek tauki - gan pana gan akmeņi ir jātīra, jo tad kad tauki sak svilt viņi veido melno nokrāsu gan vistai gan zivij!Tā gluži nebūs...Abas apakšā ir panna,ja kūpina kko vairāk par vienu žani,peim.5vistas, tad pannā ir šķidrums,kautvai vienk.ūdens un tauki pil ūdenī...nekas tur aizdegties nevar!
Tie kas pasi taisa žāvētavas un lieto akmeņus tad, viņiem ir vairāki komplekti un maina pirms katras kūpināšanas!