Kūpinātavas

DsKs
Aizgāja.
9.augusts 2010, 14:13 | links

to tinis ... parmet uz manu mail ludzu,no bums nekas nav atnacis ... dsks@inbox.lv
9.augusts 2010, 14:00 | links

bums
Liels paldies par grāmatu,atliek tik visu realizēt dzīvē.
9.augusts 2010, 13:58 | links

bums ... gaidam uz litaraturu vel :) dsks@inbox.lv
9.augusts 2010, 11:43 | links

Bums , neērti jau uzbāzties , jo zinu , ka esi aizņemts ar Usmas asariem , bet varbūt , kad kādā dienā , kad neesi copē un ir brīvāks laiks , varbūt varētu arī man to gudrības grāmatu atstellēt uz retejs2@inbox.lv Liels , liels paldies jau iepriekš .
7.augusts 2010, 13:31 | links

pateicība bums!

Ok tad pastāstīšu kā veicās :)

Doma ir apsālīt biki dilles un ķiplociņu tad kūpinātavā iekšā augšējos plauktos uz 65-70C...nu tad jau redzēs.
7.augusts 2010, 11:21 | links

Šādi arī var kūpināt vispirms ķidā tad izsāla vēderus un sasien ar diegu./lai neizkalst/ Vispirms drusku apkaltēju un kad astītes paliek sausas speru dūmu un karstumu Iznāk labi.
7.augusts 2010, 11:02 | links

manas domas kūpini kā līņus jo samu nav nācies kūpināt.
7.augusts 2010, 10:56 | links

tinis
7.augusts 2010, 10:55 | links

Labrīt visiem :)

Briest "ziepes" un vajag jūsu ieteikumus par sama kūpināšanu..

Mani lielpilsētas radi padzirdējuši, ka esmu kūpinatavu izveidojis piezvanīja un teica, ka vedīs samu, lai kopīgi nokūpinātu....

Kauns atzīties, bet neesmu ne reizi kūpinātu ēdis kur nu vēl kūpinājis....

Kādas lielākās nianses būtu jāievēro, lai iznāktu smeķīgs sams?
Paspēju atrast infu, ka sams ir jāgriež pa muguru, lai karstums vairāk tiek pie biezās puses.
Vai vienkārši kūpināt kā butis un līņus?
Paldies
7.augusts 2010, 10:40 | links

Es ar 'sodien a'sukus kúpiná'su. Pirmá varka bij garda.
Bums
Vai nevarétu man ar atmest to grámatu gudro uz edgars07@inbox.lv ? Iepriek's senkuju.
7.augusts 2010, 10:21 | links

Priecē ,ka izdodas:)) Pašlaik kūpinu asarus un alus arī ir sagādāts .Brīvdienās atkal būs lērumi ar svītrainiem žuļikiem.
6.augusts 2010, 23:06 | links

Buma muca ir ideala . Pagaidām esmu kūpinājis tikai līņus . Sams , tāds normāls , šogad vēl nav. Bet cerība mirst pēdējā...
6.augusts 2010, 22:56 | links

Puiši, Bumsis ir Usmā, pie interneta tiks labi ja piekdien
3.augusts 2010, 14:04 | links

Visu cieņu Bumam, kaut arī personīgi nepazīstu, bet ja jau
sūti visiem to grāmatu un neturi grāmatu zem pūra, tad labprāt publicēšu viņu šeit CL un būs pieejama visiem kūpinātājiem un voblistiem.
Nosūti man e-pasts info@indicar.lv
3.augusts 2010, 13:47 | links

bums
Ja jūs neapŗūtina ,tad lūdzu izsūtiet grāmatu par zivju sālīšanu un kūpināšanu uz manu E pastu.
edgars19542@inbox.lv
Nekad nēesmu bijis Usmas ezerā makšķērēt,vai pastāv kāda iespēja sakontaktēties un sniegt padomus par copi šai ezerā?
3.augusts 2010, 13:26 | links

Bums,atmet ludzu to literaturu par tam slavu receptem,lai kadu zivi var pareizi izzavet :) dsks@inbox.lv
3.augusts 2010, 12:47 | links

..nedēļas nogalē ar" uzkūpināju vistiņas pēc Buma receptes.visu pa punktiņiem tikai vistu vietā bij akcijas stilbi&šķiņķi..vienalga sanāca super..
..nu nebaidos šī vārda...............PALDIES!!!
31.jūlijs 2010, 09:19 | links

To maymay2
Eh bērnība....i luči bija lielāki un butes dabūt nebija problēmas :)

Interesanti, ka gandrīz visiem apkārtnes zvejniekiem bija taisnā koka kūpinātava, kur uguns bija tieši apakšā, šie uzskatīja, ka tad vislabāk zivis sanāk, aizdegās parasti ja pie uguns uzpasēšanas satikās vairāki zvejnieki vienlaicīgi un tad kad beidzās līdzpaņemtais un visi kur kurais nolūza :)DDDD
22.jūlijs 2010, 13:26 | links

To Spura. Es arī bērnību pavadīju Saulkrastos, un arī lasīju čiekurus kūpināšanai.Vecīši parasti kūpināja lučus. Es kad tagad kūpināju reņģes, tad čiekurus liku uz izdegušām oglēm.Arī ar butēm mēģināju,bet kaut kā nepatika...
22.jūlijs 2010, 13:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager