Kā šoreiz sanāca pēc brīža varēs redzēt bildēs!
24.jūlijs 2013, 14:08 | links
Cienījamie,kūpiķi,es atļaušos izteikt savu viedokli,pretēji tam,ka man neviens neko neprasa.Mana patstāvīgā kūpināšnas pieredze ir garāka par 30 gadiem.Ir gājis visādi-līdz bezcerīgi sabojātai mantai,arī tagad gadās aplauzties.Viennozīmīgi ābeles malkas kūpinājums ir maigāks,tad baltalksnis,melnalksnis,var apsi jaukt ar alksni.Var jaukt klāt bērzu,tas noteikti jāmizo.Būvējiet savas kūpinātavas no kāda materiāla gribat,pamatprincips ir obligāta regulējama vilkme,ko panāk ar augšas un apakšasvirināšanu.Ātrajā kūpināšanā veru vaļā augšu ik pēc pāris min.,pŗetējā gadījumā sāk veidoties darva,kas kondensējas,pil virsū mantai,dara to rūgtu.Maza uguntiņa neskādē,malku nemizoju,izvairos no čiekuru izmantošanas.Obligāts nosacījums-neatstāt visu pasākumu pašplūsmā.Pie katra darāmā un darbarīka ir jāpierod,bērns karoti arī pirmo reizi paņem rokā,kāds viņš pēc tam izskatās?
leonids, 23.jūlijs 2013, 21:33
diemzeel pagaidaam uzbuveju vienkarso variantu,200l muca,viens gals ciet zem kura kurtins,otrs vala ar nonemamu vaku,jo cik sapratu zivim labak tadu!moska kautko partaisit?
anapurkis, 22.jūlijs 2013, 12:09