Arvīds +10 Noņem mizu ,aukstajai kūpināšanai,uz sieta kurini malku(alksni)kamēr miza pilnībā sadeg,būs ok....
22.jūlijs 2013, 11:50 | links
zivs citreiz ir rūgta arī tāpēc,ka tīrot pārplēš žultspūsli,sevišķi lielām zivīm.
mikss, 22.jūlijs 2013, 11:10
Katrai zivij sava garšas īpatnība.Cenšos to saglabāt,tā dēļ tikai sāls un tikai tad,kad ņem ārā no kūpinātavas.
Lbruno, 22.jūlijs 2013, 10:51
Nu es ar domāju par tiem zariņiem zem zivs :) Zivis jau notīrītas un sagatavotas,tagad jagaida vakars,kad sākšu kūpināt :) Gan jau būs labas+ alus un pirts,tur greizi nekas nevar noiet :D
jenots13, 19.jūlijs 2013, 15:51
Lai nebūtu jāķēpājas ar zariņiem un plāksnēm, lai gan tā varētu būt makten' jauka nodarbe, es zivi lieku kūpināšanai jau uz uzkarsētām restēm. Tad ar' nepievelk klāt un nāk viegli nostī.
o.
otinjsh, 19.jūlijs 2013, 16:07