jenots13...
Nu es uzskatu, ka noteikti ir tās naudas vērtas!
Esmu žavējis gandrīz visu iespējamo - gaļu, zivis (lasi, foreli, sīgu,vējenes, butes, zušus, karpu, breksi, zandartus, asarus), vistas, zosi, desas (gan paša pildītas nopietnas lauku standarta desas, gan arī uz fikso pirktos kupātus) u.c. un viss ir baigi OK.
Zivis standartā jākupina ~ 40min-1.5h
Vistas(marinētas) - 2-2.5h
Gaļa (24h sālīta ar ķiploku) - 4-5h
Nav, protams, pilnīgi ideāls izstrādājums un mīnusus, ja pameklē, noteikti var atrast - diezgan jākopj (jātīra ar roku vai karčeri sodrēji/nosēdumu no metāla sienām, tā pati ūdens vannīte jātīra, jo tur sapil/sastingst tauki u.tml.), īsa kurtuve (standarta malka nelien iekšā), ar laiku aprūsē un iekalst krāsns mutes durtiņas utt., bet kopumā tas viss ir sīkumi. Ņeržas variants, protams, būtu vēl labāks, taču cena tam 2x :(
Kurinu ar alkšņa malku, taču noteikti pa pagalei/ēm pielieku klāt ķirsi vai ābeli, tā kā ar alksni vien sanāk tomēr bik skābi-rūgtens.
27.jūnijs 2013, 19:32 |
links