Kūpinātavas

vējā dūmvada temperatūra nav baigi mainīgā?
1.jūlijs 2013, 18:12 | links

TE VĪRAM BIJ VESELS ALBŪMS
1.jūlijs 2013, 17:15 | links

nu es jau mēģinu viskautko iztēloties...a varbūt tur mazu destilācijas aparātiņu var uzlikt? ...labāk par kūpiņu garšo tikai apslacīts kūpiņš :))

daddy_j, 1.jūlijs 2013, 17:07

Bļin pasteidzies...!!!:)))
Plauktiņi ar trīs...viens ,,pervačokam",otrs 50%,trešais pateciņām!!!:)))
SMUKA!!!
1.jūlijs 2013, 17:10 | links

nu es jau mēģinu viskautko iztēloties...a varbūt tur mazu destilācijas aparātiņu var uzlikt? ...labāk par kūpiņu garšo tikai apslacīts kūpiņš :))
1.jūlijs 2013, 17:07 | links

paklau. a kāpēc kurtuvei ir riņķi? taču ne jau čaiņikam??!

daddy_j, 1.jūlijs 2013, 17:02

Ieslēdz inženiera iztēli...čaiņikam un ja lieto šķeldu ieber smuki no augšas noņemot riņķus!!!:)))
1.jūlijs 2013, 17:04 | links

paklau. a kāpēc kurtuvei ir riņķi? taču ne jau čaiņikam??!
1.jūlijs 2013, 17:02 | links

Da it kā pagaidām neviens neko sliktu nav teicis. Bet izskatās,ka tāda vēl nevienam arī nav bijuse:)
1.jūlijs 2013, 16:54 | links

Atkal jau ,,pasaules pupiem" viss ir ixsova...!!!:)))
Ko liekat pretī...!?:)
Nesen te izskanēja frāze...skaistā pagalmā jābūt skaistai žāvētavai...!
1.jūlijs 2013, 16:50 | links

:D ok, tgd zināšu :D
1.jūlijs 2013, 16:19 | links

kkeda - Tev pietrūkst inženiera iztēles!! :)

Protams, ka "bēniņi" ir ciet (pat ja to neredz), tāpēc tur augšā tie caurumiņi dūmu izplūdei saurbti. Jumtiņš ir dekoratīvs vipendrons, zem kura var piemēram sausus skalus iekuram glabāt :)))
1.jūlijs 2013, 16:16 | links

Kā tajā kūpinātavā uzturēs temperatūru ja jumts ir vaļā no sāniem?
1.jūlijs 2013, 16:05 | links

Kaut kas no filmas "Kin-dza-dza"
1.jūlijs 2013, 16:04 | links

:DDD
vot to es saprotu!! tā ir eleganta dāvana īstam vīrietim :)
1.jūlijs 2013, 15:43 | links

Vai kāds ir iegādājies šo kūpinātavu,ko piedāvā Dizhais?Kādas atsauksmes? Skats jau smuks
1.jūlijs 2013, 11:49 | links

jenots13 PM
30.jūnijs 2013, 23:15 | links

Cien.Andrijēkab,man kūpinātavā pa rokai stāv skārda gabals,ko izmantoju atkarībā no vējiem,kaimiņiem un vēl nezin ko.To bleķa gabalu lieku tālajā,ja vajag arī tuvajā galā.Tas darbojas,kā Tu saki,kā spoilers.Ir reizes,kad to nevajag.
29.jūnijs 2013, 09:28 | links

Zaraza
Paldies par info,būs arī jāapsver šāds pirkums tuvākai nākotnei :) Izklausas,ka viss ir ok.Un galvenais,ka ļoti universāli.
27.jūnijs 2013, 21:25 | links

Precizēju. Izmantoju parasto 200L bleķa (ne ņeržas un bez koka padares) variantu, tikai standarta 2 plauktu vietā piepirku vēl 3šo. Intensīvi izmantoju bik vairāk kā 2 gadus. Vēlāk arī mammai priekš fazendas nopirku mazo 100L ar ručkām, arī ne par ko nesūdzas, bet nu viņa izmanto stipri mazāk.
27.jūnijs 2013, 19:35 | links

jenots13...

Nu es uzskatu, ka noteikti ir tās naudas vērtas!
Esmu žavējis gandrīz visu iespējamo - gaļu, zivis (lasi, foreli, sīgu,vējenes, butes, zušus, karpu, breksi, zandartus, asarus), vistas, zosi, desas (gan paša pildītas nopietnas lauku standarta desas, gan arī uz fikso pirktos kupātus) u.c. un viss ir baigi OK.

Zivis standartā jākupina ~ 40min-1.5h
Vistas(marinētas) - 2-2.5h
Gaļa (24h sālīta ar ķiploku) - 4-5h

Nav, protams, pilnīgi ideāls izstrādājums un mīnusus, ja pameklē, noteikti var atrast - diezgan jākopj (jātīra ar roku vai karčeri sodrēji/nosēdumu no metāla sienām, tā pati ūdens vannīte jātīra, jo tur sapil/sastingst tauki u.tml.), īsa kurtuve (standarta malka nelien iekšā), ar laiku aprūsē un iekalst krāsns mutes durtiņas utt., bet kopumā tas viss ir sīkumi. Ņeržas variants, protams, būtu vēl labāks, taču cena tam 2x :(

Kurinu ar alkšņa malku, taču noteikti pa pagalei/ēm pielieku klāt ķirsi vai ābeli, tā kā ar alksni vien sanāk tomēr bik skābi-rūgtens.
27.jūnijs 2013, 19:32 | links

Solīdā pagalmā jābūt solīdai kūpinātavai,ja dzīvo vienkāršāk,tad var nolikt mucu ar dvām restēm un trubu,būs pavisam lēti...Manai pārvietojamai kastei materiāls vien maksā 80ls(18 kg nerūsošais,elektrodi),toties gandrīz visam mūžam...
27.jūnijs 2013, 18:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager