VELIKS LIELĀKĀM ZIVĪM VAJAG LIELĀKU TEMPERATŪRU LAI NEDABŪ SUST
9.jūnijs 2013, 20:21 | links
Sveiki Copes un Gastranomisko izvirtību eksperti! :)
Šodien plānā nokupināt vakardienas ķertos līnīšus, varbūt kāds var ieteikt izcilu recepti?
Pašlaik plānoju griest pa muguru pušu, tad ar ķipluku, dilli un sālīti..
Varbūt ir kāda foršāka recepte? Līni neesmu kūpinājis..
Ne asakas,
MMB
MMB, 9.jūnijs 2013, 11:38
Es vakar,kamēr uzsila mana žāvējamā ,,uzparikte" apkaisīju ar zivju garšvielu maisījumu (Avokado) firmas,sāli un uzspiedu citronu sulu!Ciemiņi noēda,bet žēlojās par piegaršu...esot bijusi MAZUMA piegarša!!!:)))
snipiens, 9.jūnijs 2013, 12:07
Un arī nekūpini :D Labāk ar garšvielām izcep cepeškrāsni
bums, 9.jūnijs 2013, 12:02
Un arī nekūpini :D Labāk ar garšvielām izcep cepeškrāsni
bums, 9.jūnijs 2013, 12:02
Sveiki Copes un Gastranomisko izvirtību eksperti! :)
Šodien plānā nokupināt vakardienas ķertos līnīšus, varbūt kāds var ieteikt izcilu recepti?
Pašlaik plānoju griest pa muguru pušu, tad ar ķipluku, dilli un sālīti..
Varbūt ir kāda foršāka recepte? Līni neesmu kūpinājis..
Ne asakas,
MMB
MMB, 9.jūnijs 2013, 11:38
Kāds var pateikt kā jākūpina jūras bullīši? ar vēderiem uz augšu vai uz leju, tiks likti uz restes. Paldies! un vai vajag viņus apsiet kā Bums ar asariem izdarija?
kkeda, 30.maijs 2013, 13:33
Nu ,ja pērk -jāsāk domāt vai omārs nav lētāk,bet cope prasa sagatavošanos un laiku,kura diemžēl tā pamaz...varbūt reiz...
asais0729, 19.maijs 2013, 14:40
Zušiem obligāti jāliek mucas pagarinājums
bums, 7.maijs 2013, 10:09
Garšīgi izklausās bezgala,bet varbūt kāds zina,kur to zuti lai jem...
asais0729, 19.maijs 2013, 14:10