jegersz [2.sep]: Es nedomaju ka viņš ir vainigs. Nu būsim godīgi. Beigta zivs pūst no galvas. Vins ir suda vatenis, es ka ists latvietis viennozimi aizstavesu latvijas un musu dzimtenes interes. Bet no otras puses es vinam nevaru parmest ka vins tirgo. Un es vinam nedrikstu parmest to ka vins ir okupants.
Mes dzivojam demokratiska, tiesiska valsti un ta tam ir jabut.
Lsi uzdarbojas riepu dureji un upes saimnieki. Vini parmacis tiesi tapat ka @svens parmacija sakuma. :)
L200, 2.septembris 2023, 02:39
1. Nav un nevar viņš būt okupants - labākajā gadījumā okupantu pēctecis, jo ne jau viņš ievācas nošauto, represēto vai izsūtīto mājā vai iebrauca, lai strādātu rūpnīcā vai kolhozā un piešķīra viņam daudzstāvenē dzīvokli okupācijas vara!
2. Tu diezgan bieži sūdzies par situāciju valstī, bet atbalsti pretlikumīgas darbības, un Latvijas resursu iznīcināšanu, jeb nesaimniecisku rīcību. Tev neliekas, ka tu appis pats sevi?
Daļai sabiedrības točna ir problēma ar pūšanu no galvas vai pūšanu galvā, tam es piekrītu!Es neatbalstu pretlikumīgas darbības. Tas ie tavs kārtējais izdomājums. Ja būtu atļauts tirgot zivis, tad tak tavuprāt arī visa būtu ok?
Ko lai saka, dzelžaina loģika.
L200, 4.septembris 2023, 19:50
Klau beidz, vismaz pārlasi savus tekstus, pats rakstīji te copy/paste no tava komentāra: "es vinam nevaru parmest ka vins tirgo"!
4.septembris 2023, 19:56 | links