Kā zināms, kur es un mani komrādi ķeram, Daugava ir citāda, vēl "dzīvā" upe..
Pagājušogad devāmies copē un gadījās man aprunāties krastā ar cilvēku, jau stipri gados onkulīti. Man kvoks-kā balets, man spinings ir primārais, bet te vnk bija interesanti parunāties. Cilvēks ķer un taisa kvokus pats no 80-tajiem gadiem. Kvoku ap 20 gabalu. Parasta 2.40 laiva, roku stiprumam motoru neliek, atstāj mašīnas bagažniekā, parasti tikai airē. eholote, Kamatsu āķis uz šņores, bumbulis-40 gr. ķer no Piedrujas līdz Rīgas Hesam. Tad nu lūk, laivā ideāla kārtība, parasti saka vajadzīga ēsmu dažādība-dzīvais, mirušais zifftiņš, vardes, gliemeži no upes, vīngliemeži, burtuļi-jebšu naktstārpi, zemes tārpi un sarkanās sliekas, aknas un pārējo neliek, uzskata, ka tikai augstākminētais strādā vislabāk.
Tad nu lūk, kad ir tie "tirinātāji", tie var būt arī 20-tnieki un vairāk-vnk nejem. Viņa pēdējais gājiens-samazina šnores izmēru, āķis tas pats, bet 2 reizes mazāks un virsū-pusburtulis un murskulis ar sarkanajām sliekām.....teica viņš, ka tā ir viena no iespējām tikt pie "negribīga" sama. Foto telefonā-80-nieks, 50-nieks, čupa ar 40-20-kiem.
Ienīst velcētajus, kuri "specializējas uz samiem".
Vot i viss stāsts.
Bet es turpināšu spiningot ;)
12.jūlijs 2016, 21:16 |
links