Varkaļu kanāls

viss par Varkaļu kanāls
cope71 [22.08.19]: JermaX [18m]: cope71 [15m]: Te stāsts bij par to, ka zīmes neesamība nenozīmē, ka liegums vairs uz mums neattiecas. Attiecībā uz Babītes ezeru, tur viss ir skaidri un gaiši atrunāts saistošajos normatīvos aktos.
Par ceļazīmēm uz ceļa tas gan nav laps salīdzinājums.Tu savu domu esi ieņēmis tik ļoti galvā , ka pat nesaprati , ko pravietis rakstīja ... ;) Viņš neteica , ka likumi vairs nav spēkā , vai neattiecas uz viņu . Viņš Tev mēģināja ieskaidrot - ja nav zīmes , tad viegli var atšūt visus inspektorus , jo reāli dzīvē paskatoties uz kādu atskaites objektu nevar uz aci pateikt , atrodies 99m no objekta vai 101m . Tātad var strīdēties , dirsināt inspektorus , un tiesāties . ;) Bet nu neņem galvā . Man vienkārši zbal jūsu piepļūtītās sarakstes visās foruma sadaļās .Vispār jau lielā demagoģija sākās tieši ar to, ka pravietis deklarēja, ka ja zīmes noņemtas un nav atjaunotas, tā tad makšķerēšana tur ir atļauta!!! Patin atpakaļ un palasi!
Nu tieši tā , zīmes nav , eju un copēju (kā jau teicu , neviens nav metramērs vai GPS , kas var dabā noteikt kur atrodas - lieguma zonā vai vairs ne) . Tikai cik kuram liela tā atbildības sajūta , vai pēctam gribēs atbildēt par noteikumu neievērošanu .
22.augusts 2019, 19:44 | links

JermaX [22.08.19]: cope71 [15m]: Te stāsts bij par to, ka zīmes neesamība nenozīmē, ka liegums vairs uz mums neattiecas. Attiecībā uz Babītes ezeru, tur viss ir skaidri un gaiši atrunāts saistošajos normatīvos aktos.
Par ceļazīmēm uz ceļa tas gan nav laps salīdzinājums.Tu savu domu esi ieņēmis tik ļoti galvā , ka pat nesaprati , ko pravietis rakstīja ... ;) Viņš neteica , ka likumi vairs nav spēkā , vai neattiecas uz viņu . Viņš Tev mēģināja ieskaidrot - ja nav zīmes , tad viegli var atšūt visus inspektorus , jo reāli dzīvē paskatoties uz kādu atskaites objektu nevar uz aci pateikt , atrodies 99m no objekta vai 101m . Tātad var strīdēties , dirsināt inspektorus , un tiesāties . ;) Bet nu neņem galvā . Man vienkārši zbal jūsu piepļūtītās sarakstes visās foruma sadaļās .
Vispār jau lielā demagoģija sākās tieši ar to, ka pravietis deklarēja, ka ja zīmes noņemtas un nav atjaunotas, tā tad makšķerēšana tur ir atļauta!!! Patin atpakaļ un palasi!
22.augusts 2019, 19:36 | links

Pravietis visu rakstīja pareizi.
Autoceļu,minēju kā piemēru. Noteikumus zinām, bet bez zīmēm,nu nekā. Katrs savā miestā zin, kur tas sākas un kur beidzas. Bet iebraucējs? Tieši tāpat dabas liegumos.
22.augusts 2019, 19:31 | links

Labāk iedodiet koordinātes, kur jābrauc!
22.augusts 2019, 19:29 | links

cope71 [22.08.19]: Te stāsts bij par to, ka zīmes neesamība nenozīmē, ka liegums vairs uz mums neattiecas. Attiecībā uz Babītes ezeru, tur viss ir skaidri un gaiši atrunāts saistošajos normatīvos aktos.
Par ceļazīmēm uz ceļa tas gan nav laps salīdzinājums.
Tu savu domu esi ieņēmis tik ļoti galvā , ka pat nesaprati , ko pravietis rakstīja ... ;) Viņš neteica , ka likumi vairs nav spēkā , vai neattiecas uz viņu . Viņš Tev mēģināja ieskaidrot - ja nav zīmes , tad viegli var atšūt visus inspektorus , jo reāli dzīvē paskatoties uz kādu atskaites objektu nevar uz aci pateikt , atrodies 99m no objekta vai 101m . Tātad var strīdēties , dirsināt inspektorus , un tiesāties . ;) Bet nu neņem galvā . Man vienkārši zbal jūsu piepļūtītās sarakstes visās foruma sadaļās .
22.augusts 2019, 19:23 | links

Ja visur kā pienākās sākās zīmes, tad kā sodus iekasēs? Būs tā "bodē" jāklapē ciet. Jo galīgi ne rentabls pasākums sanāks! :)
22.augusts 2019, 19:17 | links

Te stāsts bij par to, ka zīmes neesamība nenozīmē, ka liegums vairs uz mums neattiecas. Attiecībā uz Babītes ezeru, tur viss ir skaidri un gaiši atrunāts saistošajos normatīvos aktos.
Par ceļazīmēm uz ceļa tas gan nav laps salīdzinājums.
22.augusts 2019, 19:17 | links

Kungi, lasiet vēl, vismaz, reiz un uzmanigi, ceru, ka uztversiet domu, ka zīmēm jābūt.
22.augusts 2019, 19:13 | links

Atvainojiet, ne par tēmu un ka iespraucos jūsu neauglīgajā strīdā par zīmēm.
Zīmēm, kā tādām, nav nekāda sakara ar likumu zināšanu vai nezināšanu. Ja tas būtu tā, tad uz autoceļiem nebūtu nevienas zīmes.

BrunoL, 22.augusts 2019, 18:04

paskaidro smalkāk savu domu!manuprāt zīmēm ir vistiešākais sakars ar likumiem.Ja man jāaizbrauc no Alūksnes un Venstpili bez zīmēm,bet tikai balstoties uz likumiem,piekritīsi ,traks var palikt,ja uz čuju vajadzētu uzminēt ,kur sākas un kur beidzas pilsētas robežas,kur kāds ātruma ierobežojums utt..:)vai mēs domājam katrs par ko citu?
22.augusts 2019, 19:03 | links

BrunoL [22.08.19]: Atvainojiet, ne par tēmu un ka iespraucos jūsu neauglīgajā strīdā par zīmēm.
Zīmēm, kā tādām, nav nekāda sakara ar likumu zināšanu vai nezināšanu. Ja tas būtu tā, tad uz autoceļiem nebūtu nevienas zīmes.
Salīdzināji ceļu ar lieguma zonu ... :D Uz katru CSN attiecās katra attiecīgā zīme , par ceļa došanu utt... Es uzskatu , ka zīmei lieguma zonā būtu jābūt obligāti . Es tāpat kā pravietis , neesmu diemžēl navigācija vai metramērs ... Kurš var uz aci pateikt cik ir 50m , 100m no kautkāda mistiska atskaites punkta .
22.augusts 2019, 18:45 | links

BrunoL [22.08.19]: Atvainojiet, ne par tēmu un ka iespraucos jūsu neauglīgajā strīdā par zīmēm.
Tūliņ Tu dabūsi politinformāciju uz divām lapām no speciālista! :)))
22.augusts 2019, 18:16 | links

Atvainojiet, ne par tēmu un ka iespraucos jūsu neauglīgajā strīdā par zīmēm.
22.augusts 2019, 18:04 | links

Pravietis [22.08.19]: Divās stundās noķert 20 kg!? :)))
Klau, nomet ticamībai kādus 10 kg vismaz, a es tam "mocim gaismas izslēgšu"!:)))))

cope71, 22.augusts 2019, 15:54
Īpaši "gaišiem" cilvēciņiem paskaidroju, ka no teksta pirmās rindiņas pakustinot pelēko vielu var saprast, ko no vakardienas čoms copē un šodien beidza un otrs uzsāka viņa vietā. Tiešām es rakstu ķīniski un no teksta tas nav saprotams. Ko tu atkal dežūrē, gaidi uz uzsāc demonstrēt savu bļin......., un novērst uzmanību uz savu slimo ego. Beidzu, mani gaida cope un, ja kādam nav kaut kas skaidrs, rakstiet lūdzu privāti, lai man nav pa tukšo jātērē laiks, cīnoties ar atstoju.
Tieši kurā teikuma daļā to var saprast!? Tavas retās pelēkas vielas kārtējo reizi tevi pievīla! Kārtejo reizi nenofiltrēji ko saraksti!
Var būt tavs čoms tur copē no pagājušās otrdienas 11.00, ko?:)))
Ja jaut ko raksti, tad pacenties tak vienreiz uzrakstīt saprotami ja raksti publiski, lai nav tev jāraksta privāti un katrs tavs rakstītais vārds jālūdz iztulkot!
22.augusts 2019, 16:24 | links

Divās stundās noķert 20 kg!? :)))
Klau, nomet ticamībai kādus 10 kg vismaz, a es tam "mocim gaismas izslēgšu"!:)))))

cope71, 22.augusts 2019, 15:54

Īpaši "gaišiem" cilvēciņiem paskaidroju, ka no teksta pirmās rindiņas pakustinot pelēko vielu var saprast, ko no vakardienas čoms copē un šodien beidza un otrs uzsāka viņa vietā. Tiešām es rakstu ķīniski un no teksta tas nav saprotams. Ko tu atkal dežūrē, gaidi uz uzsāc demonstrēt savu bļin......., un novērst uzmanību uz savu slimo ego. Beidzu, mani gaida cope un, ja kādam nav kaut kas skaidrs, rakstiet lūdzu privāti, lai man nav pa tukšo jātērē laiks, cīnoties ar atstoju.
22.augusts 2019, 16:14 | links

Divās stundās noķert 20 kg!? :)))
22.augusts 2019, 15:54 | links

"ļoti iespējams vispār neatjaunos, jo cope laikam būs vairs tikai šogad".
Nu ļoooti kompetenti un zinoši inspektori! Un līdz ar to ļooooti svarīga informācija! Iespējams.....laikam....!:)))
22.augusts 2019, 15:50 | links

Mans kooperatīvs un viens no maniem biedriem uzsāka copi ap plkst. 11.00, kopēja šodien līdz plkst.13.oo ,savāca vairāk par 20 kg. Viņa vietā stājās otrs paziņa, kuram 2,5 stundu laikā nav bijusi neviena cope. Pats galvenais no rīta bija inspektori, kuri parteica, ka zīmes ļoti iespējams vispār neatjaunos, jo cope laikam būs vairs tikai šogad. Nākošgad posmu no pagrieziena līdz ezeram kā lieguma posmu slēgs vispār. Tā kā manas aizdomas un saceltā ažiotāža Par Varkali ar lielu varbūtību īstenosies dzīvē. Varēsim sūkāt.. Tā kā ķeriet pēdējos "laimes brīžus" šogad. Nožēlojama ir tā publikas daļa, kura CL iemācījusies vienīgi apriet otru, meklēt kašķi un ar to novērst uzmanību no būtiskām lietām. Tikai nesakiet "kam jānotiek tas notiksies" un mēs neko padarīt nevaram.
22.augusts 2019, 15:35 | links

Skatos, ka patreiz diezgan augsts atmosfēras spiediens, varbūt tas pie vainas ?
20.augusts 2019, 23:36 | links

Brencis21 [20.08.19]: nelietotaajs [15m]: Šodien dikti švaka pēcpusdiena un vakars kanālā. Viens breksis, viens pusbreksis un dažas copes. Tas ar viss. Kaimiņiem līdzīgi.Un kas par vainu? Straume vai tās neesamība?
Nezinu. Straume bija , uz ezeru. Vai bija zivis... Skaidrībā netiku. Baroju, mainiju sistēmas... Ne kā. Man šķiet, ka tai kanālā labāki ir agrie rīti, bet tieku tik pa vakariem.
20.augusts 2019, 22:45 | links

nelietotaajs [20.08.19]: Šodien dikti švaka pēcpusdiena un vakars kanālā. Viens breksis, viens pusbreksis un dažas copes. Tas ar viss. Kaimiņiem līdzīgi.
Un kas par vainu? Straume vai tās neesamība?
20.augusts 2019, 22:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager