Dzirdēju, ka Zigis tagadiņ kārtīgus 'troiņikus' tirgojot...Pa piečuku ir dabonami,bez PVN...
30.oktobris 2015, 19:55 | links
Sakiet, lūdzu. Cik lielu trīsžuburi vajadzētu likt un kādu svinu galā? Gribētos rīt ar draugiem aizbraukt atpūsties pie Varkaļu kanāla un pie reizes pacemmerēt. :)
Emils77, 30.oktobris 2015, 12:21
Sakiet, lūdzu. Cik lielu trīsžuburi vajadzētu likt un kādu svinu galā? Gribētos rīt ar draugiem aizbraukt atpūsties pie Varkaļu kanāla un pie reizes pacemmerēt. :)
Emils77, 30.oktobris 2015, 12:21
Sveiki vīri.
Var būt stulbi, bet nekad nesmu varkalī copējis. Doma ir sestdien aizbraukt uz Lielupi un pie reizes arī pārbaudīt kas Varkalī notiek. Tad nu jautājums zinātājiem.
Es drīkstu pa kanālu pārvietoties ar benzīna motoru? Līdz kurai vietai? (Dzirdēju ka tur kaut kāds dabas liegums...) Un no kuras īsti vietas, līdz kurai, man vajag licenci un kur nevajag?
Sazaans, 30.oktobris 2015, 06:13
Pag, kurš tad pusgadu centās piedabūt vvd un valsts ierēdņus šo cemmerēšanas jautājumu sakārtot - skaidrojot, prasot tad piedāvāt savus formulējumus, ja jau mūsējie neder, rādot rīkus, diskutējot... par to izpelnoties vien izsmieklu presē?
Mēs. MOSP.
Un kurš tad pēdējo pusgadu traucēja pieņemt skarbāku likumdošanu cemmerēšanas sakarā, aizbildinoties ar nevajadzīgiem liegumiem?
Pēdas kaut kā apstājas pie komandas, kuras brēcejsīlis teatrāli un regulāri "'loti uztraucas" par to, kas notiek Varkalī.
Tad varbūt Urmas, Zvaigzne, paskaidrojiet lūdzu, kāpēc jums kopā ar dažiem zinātnes pārstāvjiem škīet, ka cemmerēšana (praktiskā ziņā - 9 zivju savainošana, lai noķertu vienu) ir kaut kas attaisnojams un atbalstāms.
Vienīgais, ko esmu izsecinājis no CL aktīvākās auditorijas daļas, kas te nupat jau "strādā" pilnu laiku - cemmerēt ir ok, kamēr ir tīkli iekšējos ūdeņos. Vai ir vēl kāda, kvalitatīvāka doma?
Akmens_Viesis, 23.oktobris 2015, 14:27
takā es tajā Urlu pārņemtajā kanālā necopēju, un , kur nu vēl licenzi pērku, tad ierosinu vispār tur aizliegt copēt, varbūt ezerā zivju būs vairāk !
opusums, 24.oktobris 2015, 22:40
gadus 3 atpakaļ daži te lieligi klāstīja kātikai un vienīgi LM šo degradēto vietu cels saulītē, laimes lāči kā salīda migās uz ziemas miegu , tā tur arī palika, poh, kautkāds piķis pa laikam iepil, pile pa pilei , re jau spainītis satecējis:)
usis, 24.oktobris 2015, 21:39
es skatos te nav neviens copmanis-vieni menti un dabas draugi,copejiet tur kur patīk kur nepatīk nebrauciet un citiem nepi... smadzenes..........un sito jezgu rakstiet delfos vai mentenē
gambers, 24.oktobris 2015, 10:32
Problēma ir negribēšanā - visbiežāk, saprotamu iemeslu dēļ.
krumujancis, 24.oktobris 2015, 21:11