Ja twitch, tad Adrena noteikti būs labāks, man ir līdzīgs combo, tikai ar Metanium MGL.
Vigulis, 2.maijs 2023, 19:35
Vēl ir variants kātu arī ņemt Bantam, pavisam pēc fen šui būtu :)
2.maijs 2023, 19:38 | links
Ja twitch, tad Adrena noteikti būs labāks, man ir līdzīgs combo, tikai ar Metanium MGL.
Vigulis, 2.maijs 2023, 19:35
voters9 [02.05.23]: Jaunais Bantam notestēts,pēc sajūtām un arī tehniski, noteikti labāks par 18.gada modeli,metiena distances pieaugums jūtams.Vo, tieši komplekts, kuru arī esmu ieplānojis iegūt savā īpašumā. Vienīgi Adrenas vietā, iespējams Expride modeli, jo tur tas garums priekš manis varētu būt optimālāks. Ja nav nekas pret, nomet vēstulē savu tel. Nr., varētu dažas nianses pie tevis noprecizēt ;)
Nupat Excelleram LT 4000 CP uztaisiju apkopi. Uz galda palika viena lieka detaļa. Nolamāju sevi par neuzmanību, pārjaucu spoli vēlreiz, bet no knibuļa vaļā netiku. Iepriekš biju ko līdzīgu redzējis dažu spoļu rotoros. Bet ne šajā. Sasodītais skrūvgrieža magnētiņš..
paiks, 5.aprīlis 2023, 18:48
paiks [05.04.23]: Sasodītais skrūvgrieža magnētiņš..:))) gadās.
P.S. Pie tam, jo lielāka pieredze, jo idejiski tiešām mazāk svarīga inventāra kvalitāte, no effektivitātes viedokļa. Es, piemēram, varētu ar savu pašreizējo pieredzi džigot kaut ar slotas kātu, varbūt ne tik labi un komfortabli, bet varētu pēc auklas u.c. super sīkām niansēm i grunti kontrolēt i copi uz nervu pamata sajust. Tikai negribas to slotas kātu :)
zaraza, 4.aprīlis 2023, 08:21
to Gunča
Es gan gribētu redzēt tos skatu,ka Tu ar slotaskātu džigo.... Skats pa rubli :-)
fish1, 4.aprīlis 2023, 09:07
Te drīzāk ir jautājums Jums, kāpēc vīrs ar vecākiem štrumiem ieliek Jums kloķi vai copē līdzīgi, kad Jūs copējat ar modernākiem štrumiem! Un atbilde nebūs inventārā!
Davis-Di, 1.aprīlis 2023, 17:17