Es gribēju teikt tikai to ,ka pie cenas 39,95 Eur /Rabatt 18.95%: 9.22 € nkl. Mwst-PVN iekļauts cenā/ DPD kurjer 5,45 € Kopā sanāk zem 50 € Latvijā dažos neta veikalos tā piedāvājās par 90 €
Es domāju ka vācietis bez peļņas viņas netirgo :)
Tas tā pārdomas kopainai Ņemot vērā ,ka esmu saistīts ar daudziem veikaliem Latvijā Esmu ievērojis pesimistisku kapiem līdzīgu noskaņu Vienīgais Zaraza ,kā ledlauzis smaida ūsās :) Izdzīvos tie kuri paši importē un meklē tiešos galus Ķinā Krievijā Itālijā Japānā Vēl nedaudz vieglāk būs preču zīmju distributoriem jo daļa viņu profita jau iekļauta rūpnīcas cenā.Smagi un pat ļoti būs veikaliņiem kuri tirgo ar vietējo gigantu preci /piem Salmo/ Praktiski ar viņu svētīgu gādību daļa copes piparbodīšu ir Latvijā nogrimušas Būs jautājums kāpēc ? Atbildu Cilvēki pērk minimāli tikai pašu nepieciešamo ,jo visi gaida mistiskās atlaides no lieltirgotāja /kas mums kā pircējiem ir ļoti patīkams moments/,bet veikaliem kuri iegādājušies preci no Salmo par vairumcenu var droši iet un pakārties ,jo atlaides kuras piedāvā Salmo ir līdz 30% zemākas par viņu pašu noteikto vairumcenu .
Tātad paši vien to tirgu esat sačakarējuši ,jo lielākais vairums aktīvo interneta cilvēku vienkārši taisa vaļā Alibabu vai JEbaju :) un savu naudiņu
pārvērš precē tur Protams ir riska faktors vai tiešām viss būs tik labs kā bildēs ,Personīgi es jau esmu remontējis 16 Jebaja Dawas spole kuras bija iegādātas par ļoti saldu cenu /pārsvarā rūpnīcas brāķis Tā ,ka tā runa par Samuraju ar zobenu aiz Ķinieša muguras ir nedaudz pārspīlēta.
Visiem laimīgu un panākumiem bagātu jauno gadu !!
bums, 31.decembris 2016, 10:06
Viss ir vienkārši jo zemāka cena jo vairāk culvēks pirks a nevis pie dārgajam cenam noperk tuk cik nepieciesams......
Ja cenas butu adevatakas cilveki pirktu ar rezervi lidz ar to palielinas noiets apgrozijums un lielaks tirgu....
Kas notika ka Liepaja sledz ostas teritoruju laivotajiem veikaliem copes samazinajas jutami ienakumi.......
Protams ka veikalnieki teiks ka ta nav neko nesaprotu piekritisu vienam nav man copes veikal bet tirgojos ar precem no EU un zinu kas un ka viss notiekas sanazinot cenu daudzko var panakt......
31.decembris 2016, 18:36 | links