jā, skipošanu domāju. Man tā skipošana ar bezinerceni nesanāca, tiesa nebija pacietība, problēma - aukla no pirksta gala nepalaižas kā vajag :D Kas par kātiņu ir Tev? Jābūt gana maigam lai tālāk uzmestu, vismaz man tā šķiet. Ja iedvesmosi ar savu piemēru, tad varbūt taisīšu otro piegājienu, kad finanses sakārtosies...:)
dolo, 17.septembris 2015, 14:27
Smejies vai raudi bet kats man ir Yokozuna Baitcaster 18 - 38g? sogad pirku Anglerstudio.
Parak liela izvele Latvijaa nav no katiem, sutit no ASV var bet tur visi viendaligie un teret 200 EUR par dargo galu te pat Latvijaa... nea paldies.. esu sakombinejis kopa labus 3 komplektus un ar tiem ar stradaju.
Protams ka katrs komplekts kas man ir, atskjiras kata garumaa un cietumaa un uztito auklu. Visi ir Fast vai Extra fast un paredzets attiecigiem manekliem.
Sapratu ka talaki un precizaki metieni sanak ar Fast/ XFast, ar tiem lurigajiem bardas biezhak gadaas. Pedejas 2 copes reizes 0 bardas. vispar sogad uz vienas rokas bardas varu saskaitit.
Pagaidam ar vienu tik skipot protu, jo ar to vienigo treneejos, parejiem esu provejis bet savadaks metiens jataisa, citadaka aukla katram un kats cietums.