Vienīgo atšķirība ir cenā 51 eiro Japāņu ir dārgāks!
12.septembris 2015, 21:57 | links
Vēl jo projām aktīvs jautājums!
tadeus, 12.septembris 2015, 21:27
Jautājums zinošiem cilvēkiem!
Kāda ir atšķirība made in Malazija un Made in Japan??
Izpētõt interneta resursus,spoles ne ar ko neatšķiras!:(Visi parametri sakrīt in materiāli ar sakrīt??
Vienīgo atšķirību ko esmu redzējis ir ka Made in Japan spoles ir dārgākas!Kāpēc tā?Labāki gultņi ir iekšā?
tadeus, 12.septembris 2015, 14:27
tadeus, 12.septembris 2015, 19:04
Vēl jo projām aktīvs jautājums!
tadeus, 12.septembris 2015, 21:27
Jautājums zinošiem cilvēkiem!
Kāda ir atšķirība made in Malazija un Made in Japan??
Izpētõt interneta resursus,spoles ne ar ko neatšķiras!:(Visi parametri sakrīt in materiāli ar sakrīt??
Vienīgo atšķirību ko esmu redzējis ir ka Made in Japan spoles ir dārgākas!Kāpēc tā?Labāki gultņi ir iekšā?
tadeus, 12.septembris 2015, 14:27
tadeus, 12.septembris 2015, 19:04
Līdaka kas ir ap 1kg kad uzsit pa mānekli tad tas sitiena masa ir vismaz trīs reizes lielāka nekā viņas pašmasa!!Tātad trīniece ja iebliež tad jau ap 10kg svara spēka sitiens sanāk!!
tadeus, 12.septembris 2015, 20:30
tadeus. Tev ir tāda spole? Tici man, ļoti ērti tvičot lielās mailes. Arī DS metodē ir komfortabli. Tā ir spēka spole. Ja var atļauties nopirkt certate, tad var arī uzlikt knobu, kādu sirds vēlās. Daiwa ražo pēc sirds patikas. var dabūt pa 20 naudiņām. Ja grib dārgāku, tad lūdzu IOS Factory! :)
Chalitis, 12.septembris 2015, 19:55
Nu bija sen atpakaļ man viena spole ar šāda tipa rokturi nepatika un uzdāvināju čomam!!
certate drags ir 7kg bet stradikam ja nemaldos ir 9kg!!
IOS Factory nesapratu?
tadeus, 12.septembris 2015, 20:10
Nē, nu skaidrs ka man arī patīk spolei lielāks drags - var gan zivi izvilkt gan izmantot par vinču :))
Es gribu redzēt, kur Latvijas ūdeņos ir reāli vajadzīgs drags 9 kg?
maituputns, 12.septembris 2015, 20:19
Ir cilvēki kas neafišējas un ķer Latvijā monster līdakas!!Līdaka kas ir ap 1kg kad uzsit pa mānekli tad tas sitiena masa ir vismaz trīs reizes lielāka nekā viņas pašmasa!!Tātad trīniece ja iebliež tad jau ap 10kg svara spēka sitiens sanāk!!
tadeus, 12.septembris 2015, 20:30
tadeus. Tev ir tāda spole? Tici man, ļoti ērti tvičot lielās mailes. Arī DS metodē ir komfortabli. Tā ir spēka spole. Ja var atļauties nopirkt certate, tad var arī uzlikt knobu, kādu sirds vēlās. Daiwa ražo pēc sirds patikas. var dabūt pa 20 naudiņām. Ja grib dārgāku, tad lūdzu IOS Factory! :)
Nu bija sen atpakaļ man viena spole ar šāda tipa rokturi nepatika un uzdāvināju čomam!!
IOS Factory nesapratu?
Nē, nu skaidrs ka man arī patīk spolei lielāks drags - var gan zivi izvilkt gan izmantot par vinču :))
Es gribu redzēt, kur Latvijas ūdeņos ir reāli vajadzīgs drags 9 kg?
maituputns, 12.septembris 2015, 20:19
IOS Factory nesapratu?
Tadeus! Tas tapē, ka Jelgava ir Japānas sadraudzības pilsēta ar nodokļu atvieglojumiem un bez muitas nodevām. Ofšors karoč. Arī maģīši un aifoni Elgavā tik no Japānas nāk... (Nu nav ss īstā vieta kur gūt info, jovairāk pēc vārdiem, ka LV tikai brāķus tirgo)
N reizes jau ir cilāta tēma, ka nav starpības kur ražota prece - svarīgi lai prece kvalitatīva.
Jurik, 12.septembris 2015, 19:29
tadeus. Eseskā sludinās praktiski visi veikali! Gan Prūšu ielas, gan Gogoļa, gan Lubānas un citi! Tāpēc arī ir tik daudz made in Japan.
Chalitis, 12.septembris 2015, 19:23