Un neliels, bet tomēr risks, ka ar Tevis apmaksāto spoli copēs kāds cits :)
19.augusts 2015, 15:39 | links
muļķības Bekingu izmanto tikai tad, kad ar auklas daudzumu nevar pareizi/pilnīgi/aizpildīt kaseti
bums, 18.augusts 2015, 14:31
Bums. Daļēji taisnība Tev ir! Gultņu skaita norādīšana uz spoles ir marketinga triks! Viens IOS koncepta gultnis ir dārgāks par dažu labu spoli!
Tu, kā spečuks varbūt vari pastāstīt (daudz "drīnumu" esi remontējis), no kā gatavoti gultņi lētajām spolēm? Kā "desmit gultņu" spole var maksāt 30 naudiņas?! :DDD
Chalitis, 18.augusts 2015, 10:19
Cienītie pazinēji, kāds var apstāstīt par shimano aernos xt(2500) spoli? Trūkumi, plusi?
eldorado, 18.augusts 2015, 16:36
Bums. Daļēji taisnība Tev ir! Gultņu skaita norādīšana uz spoles ir marketinga triks! Viens IOS koncepta gultnis ir dārgāks par dažu labu spoli!
Tu, kā spečuks varbūt vari pastāstīt (daudz "drīnumu" esi remontējis), no kā gatavoti gultņi lētajām spolēm? Kā "desmit gultņu" spole var maksāt 30 naudiņas?! :DDD
Chalitis, 18.augusts 2015, 10:19
Man daiwai ir tikai 5 gultņi. Un kalpo jau labu laiku. Vienigais daiwu mīnus ir ka pie -5°,-7° nestrada bremze. Bet vel šobaltdien spole iet viegli un klusi. Shimano spoles vairs nelietoju jo ir bijusas gan letakas gan dārgākas bet iznakums viens. Visas pec vienas sezonas atradās miskastē. Gultņi ir viena svariga lieta bet spolei ir jābūt ari pareizi sabalansetai.
albis77, 18.augusts 2015, 09:16
Vaina ir apsteidzes muftas eļļā ,par viskozu Pie mīnusiem neatbrīvojas vienvirziena muftas adatas.Tāpēc arī nestrādā
bums, 18.augusts 2015, 09:37
Klausies, Bum, man viens gudrs un foršs muzikants Juris (G.loomis fans) mācīja, ka problēma tāda rodas ja pītajai auklai uz spoles nav apakšā uztīta mono? Kā tad tur īsti ir?
dolo, 18.augusts 2015, 14:01
Man daiwai ir tikai 5 gultņi. Un kalpo jau labu laiku. Vienigais daiwu mīnus ir ka pie -5°,-7° nestrada bremze. Bet vel šobaltdien spole iet viegli un klusi. Shimano spoles vairs nelietoju jo ir bijusas gan letakas gan dārgākas bet iznakums viens. Visas pec vienas sezonas atradās miskastē. Gultņi ir viena svariga lieta bet spolei ir jābūt ari pareizi sabalansetai.
Vaina ir apsteidzes muftas eļļā ,par viskozu Pie mīnusiem neatbrīvojas vienvirziena muftas adatas.Tāpēc arī nestrādā
bums, 18.augusts 2015, 09:37
Man ir 3 Shimano spoles (TwinP 4000mugbr, Catana4000 un Rarenium3000). Visām 3-4 gadi un strādā bez problēmām. Pie tam īpaši nesaudzējot. Daiwas gan neesmu lietojis. tā kā salīdzināt nevaru. Bet nav iemesla Shimani gānīt.
doks1959, 18.augusts 2015, 10:48
a ka tew tās spoles uzvedās ziemā kad ir sniegs un mīnusi
albis77, 18.augusts 2015, 11:35