Soderī Fuego 75€ :), Exceler 69.90€ visi modeļi!
Vēl kaut ko pa 25€ pieliec klāt un par velti atvedīs pie mājas durvīm!:)
Vēl kaut ko pa 25€ pieliec klāt un par velti atvedīs pie mājas durvīm!:)
23.marts 2023, 09:04 | links
Davis-Di [2:30]: Šis viens cilvēks, ok. Rīt ienāks cits, izlasīs un izdomās ietaupīt atbilstoši tavam ieteikumam un nopirks divas fuego no Aļika makšķerēm.
Un?
Ja saka a tad jāsaka arī b!
Labi, es eju gulēt.Nemāki tu atkāpties, pat zaudējis cīņu :) Tak, lai pērk kaut 10 spoles, tāpat būs būtisks ietaupījums :P Tu taču pats rēķināji PVN un muitas nodokli spolei, kuras vērtība 100 eiro, bet, kad tev pamatoti aizrāda, ka tas ir aplami, sāc locīties kā "čūskis" un teikt, ka biji domājis citu situāciju
:D Novēlu nākotnei, pirms komentāru rakstīšanas, maksimāli precīzi uzzināt informāciju, lai nesanāk tā, kā šoreiz - jātaisnojas un jāmeklē iespēja saglabāt "viszinoša cilvēka" statusu :)
MT9, 23.marts 2023, 07:17
Davis-Di [23.03.23]: Šis viens cilvēks, ok. Rīt ienāks cits, izlasīs un izdomās ietaupīt atbilstoši tavam ieteikumam un nopirks divas fuego no Aļika makšķerēm.Nemāki tu atkāpties, pat zaudējis cīņu :) Tak, lai pērk kaut 10 spoles, tāpat būs būtisks ietaupījums :P Tu taču pats rēķināji PVN un muitas nodokli spolei, kuras vērtība 100 eiro, bet, kad tev pamatoti aizrāda, ka tas ir aplami, sāc locīties kā "čūskis" un teikt, ka biji domājis citu situāciju
Un?
Ja saka a tad jāsaka arī b!
Labi, es eju gulēt.
MT9 [23.03.23]: Davis-Di [9m]: Jebkura gadījumā atbildi uz šo:Šis viens cilvēks, ok. Rīt ienāks cits, izlasīs un izdomās ietaupīt atbilstoši tavam ieteikumam un nopirks divas fuego no Aļika makšķerēm.
Ja pirksi 2x Fuego vienā pirkumā, kas būs?Es tak jau rakstīju, kāds sakars tagad novirzīt uzmanību uz vairāku spoļu pirkšanu vienlaicīgi? Mēs (vismaz es) cenšamies sniegt palīdzību cilvēkam, kurš vēlas iegādāties 1! lētu spoli. Ja tu tiešām vēlies "apčakarēt sistēmu" , kas tev liedz šīs spoles iegādāties atsevišķi? Nesūti kaudzi vienā pirkumā, neesi tak copes bode.
Davis-Di [23.03.23]: Jebkura gadījumā atbildi uz šo:Es tak jau rakstīju, kāds sakars tagad novirzīt uzmanību uz vairāku spoļu pirkšanu vienlaicīgi? Mēs (vismaz es) cenšamies sniegt palīdzību cilvēkam, kurš vēlas iegādāties 1! lētu spoli. Ja tu tiešām vēlies "apčakarēt sistēmu" , kas tev liedz šīs spoles iegādāties atsevišķi? Nesūti kaudzi vienā pirkumā, neesi tak copes bode.
Ja pirksi 2x Fuego vienā pirkumā, kas būs?
Kā jau minēju, par Daiwa Fuego nebūs jāmaksā papildus ne PVN, ne muita. Pārējais jau lirika.
MT9, 23.marts 2023, 02:13
Davis-Di [23.03.23]: Vispār, ja pie Aļika PVN vairs nav vietā, jo Aļiks piemēro to.Kā jau minēju, par Daiwa Fuego nebūs jāmaksā papildus ne PVN, ne muita. Pārējais jau lirika.
Tad ar muitu, gan neesmu pārliecināts...
Nu to jau arī tev var paprasīt - taisns kā zirga loks ;D
Piesieties visiem var, bet sacītā būtību saprast...
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:54
Nu demagoģēt mēs varam plaši un gari, bet man change beidzās tūlīt un manam pirmajam komentāram uzsvars bija uz pēdējo rindkopu, bet tu pie kapeikām piesējies ;D
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:46
Tu kaut reizi dzīvē esi savu vainu atzinis? :)
MT9, 23.marts 2023, 01:48
Nu demagoģēt mēs varam plaši un gari, bet man change beidzās tūlīt un manam pirmajam komentāram uzsvars bija uz pēdējo rindkopu, bet tu pie kapeikām piesējies ;D
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:46
Kā tev beidzās ar % rēķināšanu - pie cik paliki?
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:25
Nu redz, izrādās, ka Ali par Daiwa Fuego pirkumu Latvijā nebūs jāmaksā ne PVN, ne muita, kaut gan Dāvim tik ļoti sākotnēji gribējās iesaistīties diskusijā, ka nenocietās un ierakstīja forumā maldīgu informāciju :P Nu labi, ar šo tikām galā. Redzu, ka tev vēl neliek mieru manis pieminētie procenti. Tu atradi vienu LV veikalu (pie tam nav zināms, cik plašs tur ir šīs spoles klāsts, jo tai ir daudz paveidu ar dažādu kasetes ietilpību utt.), kur, iespējams, šo spoli var nopirkt dārgāku par 20 nevis 30 procentiem :) Ja tu uzmanīgi izlasītu manis rakstīto tekstu, tad pamanītu, ka es tur ievietoju vārdu "parasti", jo gadās, ka LV bodes taisa akcijas (kā notika arī šajā gadījumā) un šī starpība var nebūt tik liela. Bet, ja tu pačolētu šīs spoles cenas arī citās LV bodēs, tu pamanītu, ka cenas starpība pat pārsniedz manis pieminēto trešdaļu. Ne visiem ir iespēja atbraukt uz Rīgu un kaulēties par atlaidi, pat Rīgā dzīvojošie bieži sūta ar piegādi. Nu kaut kā tā :P
MT9, 23.marts 2023, 01:40
citēju mājas lapu: Fuego - Cena ar 15% atlaidi EUR 115.60
andreiko, 23.marts 2023, 01:36
Kā tev beidzās ar % rēķināšanu - pie cik paliki?
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:25
Jig.lv Fuego 136€ , atlaidi tur noteikti var sarunāt pat ja uz mutes ir kritis.
Davis-Di, 22.marts 2023, 22:09
Muitas nodokli pieminu pēc būtības, jo tas pastāv un ja cilvēks iegādājas, ko dārgāku vai divas spoles par 100, tad no 150€ to piemēros!
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:07
He, he,draugs, pamanīji tomēr, ka uzrakstīji muļķību, sāki attaisnoties ... :) Tu vēl piemini 1000 eiro pirkumus no Ali :D Tak no sākta gala runājām par spolēm, kuru vērtība ir 100 $, kāds sakars rakstīt par muitas nodokli? Es tak labi zinu, no kādas summas jāmaksā muita un posta autors neizteica vēlmi pirkt vairākas spoles, bet interesējās par vienu. Tad ejam tālāk. Mēģini tagad saprast, kādēļ arī par PVN tu uzrakstīji muļķību :P
MT9, 23.marts 2023, 01:11
Muitas nodokli pieminu pēc būtības, jo tas pastāv un ja cilvēks iegādājas, ko dārgāku vai divas spoles par 100, tad no 150€ to piemēros!
Davis-Di, 23.marts 2023, 01:07