irganviens [27.03.23]: Karpinieki tak arī kiekus svarus mētā, bet lieto (lielas) bezinercenes. Ar ko tas mults ir labāks, ja neskaita stilu, protams :)Pamētā bb ar 500+gr spoli!:)
27.marts 2023, 21:12 | links
irganviens [27.03.23]: Karpinieki tak arī kiekus svarus mētā, bet lieto (lielas) bezinercenes. Ar ko tas mults ir labāks, ja neskaita stilu, protams :)Pamētā bb ar 500+gr spoli!:)
bonis99 [27.03.23]: Willy [19m]: BAigars [57m]: Jurisvv [15:44]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?Jā,smagajiem protams!...es ja ņemtu,tad laikam Abu!MT ieteica!:)
Paldies!Arī šoziem biju līdzīgā situācijā. Tā kā mans uzskats - labāk paņemt labu lietotu, nekā jaunu lētuci, tad paņēmu divas lietotas Instinct X7 pa 160€ kopā.
Ļoti bieži tagad parādās visādas labas Daiwas un Abu multa spoles mazlietotas. Ķer ciet!Divas x7 160e!!!Interesanti kapēc tik lēti!?:))...liekas,ka zinu atbildi!
Man ir 2 Tatulas,katrai sezona!mana sezona!! Pie kam 200hd!..vienu Onkyo iztìrija otrai nekādas vainas!X7 pat tuvu nestāv Tatulai!svars 230gr!:)200 gan jau ir ok. Bet ja ņemtu otru spoli, tā būtu 300. Tiek mētātas gumijas virs 130g. Lielā kobira ir pat 220g. Spoles svars daži desmiti g šur vai tur ir mazsvarīgi.
Willy [27.03.23]: BAigars [57m]: Jurisvv [15:44]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?200 gan jau ir ok. Bet ja ņemtu otru spoli, tā būtu 300. Tiek mētātas gumijas virs 130g. Lielā kobira ir pat 220g. Spoles svars daži desmiti g šur vai tur ir mazsvarīgi.
Paldies!Arī šoziem biju līdzīgā situācijā. Tā kā mans uzskats - labāk paņemt labu lietotu, nekā jaunu lētuci, tad paņēmu divas lietotas Instinct X7 pa 160€ kopā.
Ļoti bieži tagad parādās visādas labas Daiwas un Abu multa spoles mazlietotas. Ķer ciet!Divas x7 160e!!!Interesanti kapēc tik lēti!?:))...liekas,ka zinu atbildi!
Man ir 2 Tatulas,katrai sezona!mana sezona!! Pie kam 200hd!..vienu Onkyo iztìrija otrai nekādas vainas!X7 pat tuvu nestāv Tatulai!svars 230gr!:)
Jurisvv [27.03.23]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?Youtube ieraksti Pro fishing team Latvia. Noskaties eposode 1.5
Paldies!
BAigars [27.03.23]: Jurisvv [15:44]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?Divas x7 160e!!!Interesanti kapēc tik lēti!?:))...liekas,ka zinu atbildi!
Ļoti bieži tagad parādās visādas labas Daiwas un Abu multa spoles mazlietotas. Ķer ciet!
bonis99 [27.03.23]: Jurisvv [15:44]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?Kamēr rakstīju, nepamanīju ka Aigars jau ierakstīja kko;)
Paldies!Katrā ziņā ja negribi problēmas ar bārdām auklai un atšautiem mānekļiem, neņem lētos multus. Lielā gumija+stingers +atsvars ir ap 25€.
Tādus 4 mēneša laikā aizmetot tālēs zilajās ir 100€ pa kāju. 100 pieliec pie pamat budžeta un sanāks normāla spole. Pirmo gadu mētāju cardiff, nav tas labākais mācību rīks. Pagājušā gadā iegādājos daiwa tatula tws 300, baigi labā mantiņa! (Jābūt stulbam lai ar tādu kaut kas nesanāktu)
Zem 200€ laba vēl esot bft instinct x7.
Lēts mults nav tas pats kas lēta bezinercene "kaut kā jau" -tas tā nebūs.
Bet Mārtiņš Babris iztāstīs smalkāk.
Jurisvv [27.03.23]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?Katrā ziņā ja negribi problēmas ar bārdām auklai un atšautiem mānekļiem, neņem lētos multus. Lielā gumija+stingers +atsvars ir ap 25€.
Paldies!
Jurisvv [27.03.23]: Vēlos iegādāties pirmo multiplikatoru priekš BB, varbūt kāds var ieteikt optimālāko no budžeta klases?Arī šoziem biju līdzīgā situācijā. Tā kā mans uzskats - labāk paņemt labu lietotu, nekā jaunu lētuci, tad paņēmu divas lietotas Instinct X7 pa 160€ kopā.
Paldies!
RaimisD [25.03.23]: Mana izvēle ir kritusi uz šo spolīti. Daiwa BG 2500
Izvērtējot manas vajadzības šī šķiet optimāla
Diemžēl man nav veicies ar Daiwu - 180 EUR spolei bija problēmas ar auklas uzklāšanu, kas plānāka par 0.6.
meka, 27.marts 2023, 09:35
Viens ir ko spečuki raksta, bet pirmajā vietā ir paša un reāla copes biedru pieredze. Diemžēl man nav veicies ar Daiwu - 180 EUR spolei bija problēmas ar auklas uzklāšanu, kas plānāka par 0.6. Regulāras bārdas. Te arī tikko bija koments pat par Exist problēmām. Spolei zem 100 EUR pēc nepilna pusgada ručkā parādījās tāda lufte, kāda nekad nav bijusi pat uz pusi lētākām spolēm. Pārgāju uz Shimano ultegra un stradic. Ultegrai parādījās nelielas luftes pēc 3 gadiem. Stradicu lietoju 2 gadus. Nekādu problēmu. Esmu copējis stiprā vējā utt. NAV bijusi neviena bārda.
Ieteiktu paskatīties, kas darās ar auklās uztinējrullīša gultni, ja tāds tur atrodas, iespējams tas ķīlē un vērpj auklu. Ņemto vērā gultņu izmērus Daiwa auklas uztinējrullīšos, ieteiktu uzstādīt tajā otro. Ae Exist tas pats stāsts, iespējams magsealed bremzē uztinējrullīti. Varu pačukstēt, ka 22 gada Exist spoles gaita ir briesmīga tieši magsealed gultņu dēļ, kas uzstādīti uz galvenā pāra.
onkyo, 27.marts 2023, 09:56
Viens ir ko spečuki raksta, bet pirmajā vietā ir paša un reāla copes biedru pieredze. Diemžēl man nav veicies ar Daiwu - 180 EUR spolei bija problēmas ar auklas uzklāšanu, kas plānāka par 0.6. Regulāras bārdas. Te arī tikko bija koments pat par Exist problēmām. Spolei zem 100 EUR pēc nepilna pusgada ručkā parādījās tāda lufte, kāda nekad nav bijusi pat uz pusi lētākām spolēm. Pārgāju uz Shimano ultegra un stradic. Ultegrai parādījās nelielas luftes pēc 3 gadiem. Stradicu lietoju 2 gadus. Nekādu problēmu. Esmu copējis stiprā vējā utt. NAV bijusi neviena bārda.