Jig.lv Fuego 136€ , atlaidi tur noteikti var sarunāt pat ja uz mutes ir kritis.
-10% = ~122
-20% = ~108
NGT plaukta cena jau 111€
Aļikā tā spole iet ~100€, ja vēl iekrīti uz PVN ar muitu, tev galā sanāk vismaz ~121, ja nē būsi ietaupījis sev ~10€ un nedevis citam nopelnīt!
Davis-Di, 22.marts 2023, 22:09
Dāvi, atkal maldini tautu, Aļikā tie 90 € būs gala cena. Nebūs LV ne muitas nodokļa, ne PVN. Tādēļ arī saku, ka ietaupījums 30%. Patiesībā Aļikā, ja regulāri iepērcies, vēl dod papildus atlaidi - jaunā Daiwa Fuego 3000 man izmaksā 89 €. Kādēļ par šo cenas starpību vēl nenopirkt labu auklu un kaudzi ar mānekļiem? :)
MT9, 22.marts 2023, 22:29
Nemaldinu - iegāju Aļikā un cenas pirmajās divās lapās ir no 95-130, pats teici neskaties uz lētāko tāpēc paņēmu ~100 un salīdzināju ar NGT plaukta cenu nepilni 111€! tur arī tie ~10€ veidojās!
Pēc būtības tu likumus zini, prece no Ķīnas jāmuito un jāmaksā PVN, ja tevis vietā to izdara pārdevējs - labi, ja pārdevējs citā EU šķirošanas noliktavā pārlīmē leiblu - pats zini ko tas nozīmē.
Un ja kas 89€ no 111€ nav 30% ietaupījums, sevi vari mānīt, bet kā pats saki nemaldini tautu ;D
BTW:
Ja kas, tad cik zinu ES Ķīnas parcel loģistiku ES pastos grib piegriezt, runas ES koridoros notiek vairākus gadus jau, jo Ķīna izmanto robu Pasaules Pasta konvencijā, neapmaksā visus pakalpojumus, bet pēc konvencijas ES pasti arī nedrīkst neapkalpot, jo ir atbildīgi katrs par savas valsts zonas piegādēm, līdz ar to cieš zaudējumus.
Tā kā tie, kas vēlas ietaupīt pasteidzās, vēlāk pasta izdevumi būs lielāki ar garantiju!