Šoreiz prieks tiek Shimano multiplikatoram
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/albums/lutinam-shimano-curado-300e/
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/albums/lutinam-shimano-curado-300e/
15.oktobris 2013, 21:43 | links
Priecājamies informēt, ka sākot ar š.g. oktobri mēs, sadarbībā ar Normark Latvia, nodrošinām SHIMANO spoļu un kātu garantijas servisu.
Shimano spoles un kātus ar garantijas defektu tagad var nest pa tiešo pie mums. Līdzi jāņem garantijas talons un čeks. Sīkāka informācija šeit.
eboat.lv, 11.oktobris 2013, 16:01
Ir viena spole no Spro-RedArc saucás!Nu nenokaujama!Sákumá lietoju smagajam spinim,tagad fíderim un uz júru!Bús jau gadi desmit lietosaná un hot bi hni,iet uz urrá!Lídzígas ir Ryobi-smagas bet izturígas,praktiski nenokaujamas,ja nav augstáku prasíbu tad super!
flipers, 11.oktobris 2013, 12:00
Noteikti vienu paņemšu un izķidāšu......Intresē vai ir 1000 izmērs /pēc Shimano klasifikācijas/
bums, 11.oktobris 2013, 10:57
Noteikti vienu paņemšu un izķidāšu......Intresē vai ir 1000 izmērs /pēc Shimano klasifikācijas/
bums, 11.oktobris 2013, 10:57
Kadu spoli jus varetu ieteikt prieks spininga lidz 80 ls.
Kolumbs, 6.oktobris 2013, 18:50
sveiki,ja es nopūtīšu savai spolei lociņu ar matētu krāsu .Tā krāsa neberzīs auklu un neradīs nekādas mikro traumas auklai??
ediijs, 10.oktobris 2013, 18:50
sveiki,ja es nopūtīšu savai spolei lociņu ar matētu krāsu .Tā krāsa neberzīs auklu un neradīs nekādas mikro traumas auklai??
ediijs, 10.oktobris 2013, 18:50
Cik tāds pasākums Buma kungs man izmaksās? :)
zipcs, 8.oktobris 2013, 21:17
Svieki vīri! Notika šaize- pazaudēju mazo uzgalīti kurš nosedza to caurumu lai varētu pārlikt spoles ručku uz otru pusi. Angliski saucās Handle Screw Cap. SApratu ka esmu pazaudējis tikai tad kad apskatijos copes bildes.
Kur tādu varētu dabūt?
Spole Shimano rarenium 3000SFA
eS jau lasīju Orģinalās nav Parasti to virpoju no alumīnija vai misiņa
zipcs, 8.oktobris 2013, 20:23
Svieki vīri! Notika šaize- pazaudēju mazo uzgalīti kurš nosedza to caurumu lai varētu pārlikt spoles ručku uz otru pusi. Angliski saucās Handle Screw Cap. SApratu ka esmu pazaudējis tikai tad kad apskatijos copes bildes.
Kur tādu varētu dabūt?
Spole Shimano rarenium 3000SF
zipcs, 8.oktobris 2013, 20:23