Willy [22.03.23]: Skunksts [24m]: MT9 [19:04]: Iepriekš no Ali sūtīju gan Daiwa Fuego, gan Daiwa Exceler. Galvenais nedzīties pēc pārāk zemas cenas un neiegrābties pakaļdarinājumā. Cena šīm oriģinālajām Daiwa spolēm, parasti, aptuveni par trešdaļu mazāka, kā vietējā tirgū. Jau pāris gadus strādā viss štokos, ar Exceler (2000) ķeru asarīšus ar smalko PE 0.3 aukliņu, bet ar Fuego (3000) mētāju mānekļus līdz 30 g. Līdaku izvilkts daudz, pat trofeja uz 10 Kg pērnajā gadā pievarēta :) Bet, ja pirms pirkuma gribās spoli apčamdīt vai arī nav laika mēnesi, pusotru gaidīt, jāņem tepat. Pie reizes būs atbalsts mūsu uzņēmējiem ;)Pabiju veikalā,paturēju rokās dažādus variantus.daiwa fuego 3000 tiešām likās ļoti labs variants, man patīk ka viņai vēl ir reversa kloķītis:), pārsvarā visām nu jau vairs nau tāda opcija, bet man vajag:).ja MT9 saka ka ir ok spole,tad viennozīmīgi var ņemt.Tu super bildes publicē, cepure nost:)Jā,tev arī ir,un kā vēl:)Tu vispār esi visu lielo līdaku bieds:) cepure nost arī:)
Vēl jautājums, vai būtu vērts palielināt vēl budžetu, vai būtu ļoti jūtama atšķirība, pērkot par 200e?un kurai 200 e spolei ir reversa kloķītis?:).
Pilnīgi apmierina fuego, bet kādi ieteikumi?Man arì ir super bildes,un es ar saku, ka droši ņem Aĺikā!:)par 200e pat divas sanāks!...gan Fuego gan Exeler man 4000...Caldia 3000
22.marts 2023, 21:23 | links