andreiko [04.01.23]: Nu ja, es dzīvoju 300 m no Gaujiņas...Pastalas jau slapjas?:)....kātu sargoj!
4.janvāris 2023, 22:33 | links
andreiko [04.01.23]: Nu ja, es dzīvoju 300 m no Gaujiņas...Pastalas jau slapjas?:)....kātu sargoj!
andreiko [04.01.23]: Es pagaidīšu, kamēr Vilis pats uzdziedās. Nu kaut vai: "Tik pie Abavas, tik pie Abavas vēlos būt..."Man maz alus šovakar!:)...tik pie Gaujas!tā varētu būt...Tava tēma!:)
:):):)
Willy [04.01.23]: Abavnieks [7m]: andreiko [9m]: Luvias2508PE-H. Trīs gadus nesaraujami kopā ar Jamaga blanc blue current tz long cast.Ā pareizi, dīdžejs tak viņš :D
Mans sapņu pārītis, neatdošu pat par princesi un pusi karaļvalsts. :)
Kātiņš garumā 277cm, sver 84 gramus. tests 1,8 -15 gr.Ai tādu man nevajag. Tāda man ir :D es Tevi varu kārdināt ar rezerves kaseti:DKasešu viņam pilna māja!tūlīt kko Tev uzliks!:)...
Abavnieks [04.01.23]: andreiko [9m]: Luvias2508PE-H. Trīs gadus nesaraujami kopā ar Jamaga blanc blue current tz long cast.Kasešu viņam pilna māja!tūlīt kko Tev uzliks!:)...
Kātiņš garumā 277cm, sver 84 gramus. tests 1,8 -15 gr.Ai tādu man nevajag. Tāda man ir :D es Tevi varu kārdināt ar rezerves kaseti:D
andreiko [04.01.23]: Luvias2508PE-H. Trīs gadus nesaraujami kopā ar Jamaga blanc blue current tz long cast.Ai tādu man nevajag. Tāda man ir :D es Tevi varu kārdināt ar rezerves kaseti:D
Kātiņš garumā 277cm, sver 84 gramus. tests 1,8 -15 gr.
andreiko [04.01.23]: Pielabojot Ekspertu Z - Daiwai Japāņmātē ražo no Luvias uz augšu.Re ku uzdāvini Abavam!tam drīz dzimpuks!:))ja jau mētājas..vai tikai plāties?!
Man te akurāt Lūvija blakus kompim mētājas, negribas tik labu spoli garažā turēt. :)
andreiko [04.01.23]: Pielabojot Ekspertu Z - Daiwai Japāņmātē ražo no Luvias uz augšu.Kura? Gribi atbrīvoties?
Man te akurāt Lūvija blakus kompim mētājas, negribas tik labu spoli garažā turēt. :)
Willy [04.01.23]: andreiko [10m]: Pielabojot Ekspertu Z - Daiwai Japāņmātē ražo no Luvias uz augšu....ar visu kātu!:)
Man te akurāt Lūvija blakus kompim mētājas, negribas tik labu spoli garažā turēt. :)Visdrošāk zem deķa!;DDD
andreiko [04.01.23]: Pielabojot Ekspertu Z - Daiwai Japāņmātē ražo no Luvias uz augšu.Visdrošāk zem deķa!;DDD
Sveiki,
Jautājums spoļu ekspertiem. Kuras spoles un modeļi tiek ražotas Japānā, vai paredzētas tikai Japānas tirgum?
Plānā brauciens pie šiem un gribas atvest ko īpašu sev kā noderīgu suvenīru. Cik pats spēju atrast, tad tikai dārgā gala Shimano un Daiwa tur tiek ražotas. Varbūt ir vēl kādas?
MTZ99, 3.janvāris 2023, 19:32
Sveiki,http://www.megabass.co.jp/site/products/luvito-256c/
Jautājums spoļu ekspertiem. Kuras spoles un modeļi tiek ražotas Japānā, vai paredzētas tikai Japānas tirgum?
Plānā brauciens pie šiem un gribas atvest ko īpašu sev kā noderīgu suvenīru. Cik pats spēju atrast, tad tikai dārgā gala Shimano un Daiwa tur tiek ražotas. Varbūt ir vēl kādas?
onkyo [04.01.23]: Sveiki,Ehh, žēl, paldies par atbildi.
Nav vairs tie laiki, kad Japānas un Eiropas tirgiem ražotās spoles atšķirtos. Ir pāris vizuāli momenti, bet tas arī viss. JP ražo un komplektē tikai dārgā gala spoles.
Sveiki,
sancopeys97 [03.01.23]: Labdien,vai ir kāds kas var Bauskā uztaisīt spolei apkopi. Ja var tad lūdzu sazinieties ar mani .25656542 mob.Bauskā nav dzirdēts ka būtu kāds meistars, kam tiešām iedotu savu spoli uz apkopi.. Bet zinu kur var aizvest, vai aizsūtīt caur pakomātu :)) vairākas vietas.