Onkio, paņem Ekzistu (made in Japan), par Certeitu aizmirsīsi pilnībā :)
5.janvāris 2023, 12:45 | links
Zinu, ka certeits ir lapāks, bet kāda mārrutka dēļ man labu darbojošos spoli (kura ir ražota jp!!! Man ir no tās sērijas, ko vēl ražoja jp) mainīt pret citu??? Tas būtu tā kā labu normālu mersi mainīt pret maibahu? Priekš kam???
andreiko, 5.janvāris 2023, 11:31
Manējai ceturtais gads (turklāt sūtīta no jp), uz ķepas iekšpuses iedrukāts skaidri un smuki - Made no Japānas. :)
andreiko, 5.janvāris 2023, 11:04
zaraza [05.01.23]: Pielabojot Ekspertu Z - Daiwai Japāņmātē ražo no Luvias uz augšu.Tāpēc "vecie" foršāki
Man te akurāt Lūvija blakus kompim mētājas, negribas tik labu spoli garažā turēt. :)
andreiko, 4.janvāris 2023, 21:40
Pielabojot ekspertu Andreiko - pašlaik LUVIAS aktuālo modeli neražo Japānā ! Iepriekšējos taisīja, arī šo pašā sakumā, bet tad satsisīja bardaku ar nosaukumiem , izlaida vēl spoli LUVIAS AIRITY kas aizņēma biezā gala nišu un tiek ražota Japānā (ja nemaldos), bet spole zem nosaukuma LUVIAS palika par vidējo klasi un tiek ražota Ķīnā.
Pielabojot Ekspertu Z - Daiwai Japāņmātē ražo no Luvias uz augšu.
Man te akurāt Lūvija blakus kompim mētājas, negribas tik labu spoli garažā turēt. :)
andreiko, 4.janvāris 2023, 21:40
andreiko [04.01.23]: Un snieg no kādiem 19- iem. Ja šitā pusputinās visu nakti, no rīta būs 10 -15 cm.
RaimisD [04.01.23]: andreiko [22m]: Nu ja, es dzīvoju 300 m no Gaujiņas...Atkal sanāk piespamot sakarīgu topiku.Tam viss bumbās!pats peld uz bēniņu studiju!;))
Bet, baigi gribas pajautāt.
Kā tur patiesībā ir ? Mediji raksta ,ka viss ir slikti. Cilvēki tiek evakuēti, dzīvībai bīstams stāvoklis.
Kā Tev ? F vobleri vēl nepeld pa istabu ? Sorry par melno ;)
andreiko [04.01.23]: Nu ja, es dzīvoju 300 m no Gaujiņas...Atkal sanāk piespamot sakarīgu topiku.
andreiko [04.01.23]: Nu ja, es dzīvoju 300 m no Gaujiņas...Pastalas jau slapjas?:)....kātu sargoj!
andreiko [04.01.23]: Es pagaidīšu, kamēr Vilis pats uzdziedās. Nu kaut vai: "Tik pie Abavas, tik pie Abavas vēlos būt..."Man maz alus šovakar!:)...tik pie Gaujas!tā varētu būt...Tava tēma!:)
:):):)
Willy [04.01.23]: Abavnieks [7m]: andreiko [9m]: Luvias2508PE-H. Trīs gadus nesaraujami kopā ar Jamaga blanc blue current tz long cast.Ā pareizi, dīdžejs tak viņš :D
Mans sapņu pārītis, neatdošu pat par princesi un pusi karaļvalsts. :)
Kātiņš garumā 277cm, sver 84 gramus. tests 1,8 -15 gr.Ai tādu man nevajag. Tāda man ir :D es Tevi varu kārdināt ar rezerves kaseti:DKasešu viņam pilna māja!tūlīt kko Tev uzliks!:)...
Abavnieks [04.01.23]: andreiko [9m]: Luvias2508PE-H. Trīs gadus nesaraujami kopā ar Jamaga blanc blue current tz long cast.Kasešu viņam pilna māja!tūlīt kko Tev uzliks!:)...
Kātiņš garumā 277cm, sver 84 gramus. tests 1,8 -15 gr.Ai tādu man nevajag. Tāda man ir :D es Tevi varu kārdināt ar rezerves kaseti:D
andreiko [04.01.23]: Luvias2508PE-H. Trīs gadus nesaraujami kopā ar Jamaga blanc blue current tz long cast.Ai tādu man nevajag. Tāda man ir :D es Tevi varu kārdināt ar rezerves kaseti:D
Kātiņš garumā 277cm, sver 84 gramus. tests 1,8 -15 gr.