Dāvi Di! Paldies par atbildi. Tev taisnība par jautrību pie upes, par krišanu un inventāra laušanu. Ar spolēm man ir paveicies, tikai vienu rokturi saliecu. Bet vienu kātu gan salauzu, un tur pie vainas nebija lasis. :) Par Ballistic EX jautāju tāpēc, ka nezinu, cik izturīga tā būs, ja paņemsis lasis vai čakārnis. Man ir viena, tikai mazāka, un to saudzīgi lietoju džigam un forelēm. Ballistic EX atšķiras no parastā (vecā) Ballistic, ir vēl vieglāka, tāpēc man tāds šaubu moments iezadzies par to jaudu un izturību. Bet jaunu spoli lašiem vajag! Ceru, ka traumas līdz pavasarim būs izdziedētas.
Kuha, 15.novembris 2022, 14:52
Viss tur ir kārtībā i ar jaudu i ar izturību. Vienkārši vieglas. Tak F1 bolīdus arī no grafīta kompozītiem taisa. Man otro sezonu lietošanā ir 2 Ballistic EX LT, viens 3000D-C, otrs 3000-CXH, laši izvilkti gan nav, nav mana zivs, bet līdakas līdz 8kg, zandarti līdz 3kg un asari izvilkti nu jau ļoti daudz, stundas uz ūdens šajās sezonās daudz pavadīts, mocīts ar džigu un drop-shot. Neko sliktu pateikt nevaru, strādā bez problēmām bez nekādiem tjūningiem un apkopēm.