oko! nee tas nebuus CI4 twins, jo nau 1000 models! esu minimaalists:))) ja buutu CI4 twinns mazais, njemtu to, bet tur jau stellas preis! :))) lab tad jaajem tas un basta! nedeeljas beigaas buus tad klaat!
taakaa no fishingtackle24.de biju pasuutiijis shimano rarenium1000 bet shie man uzmetta e-mailu ka shis modelis vinjiem buus piejams tikai oktoobra beigaas, taapeec shie pajauttaaja vai veelos atteikt dariijumu, es attceelu! bet vinjniem ir stokaa twin powers1000. juus esat daudz apspreidushi sho spoli forumaa bet slinkums lasiit:) buutu pateiciigs par shiis spoles generaalajaam atsauksmeem, jo tad vakaraa jaataisa jauns orders! spole maksaa bish vairaak! rarenium 164eiro, bet twins 230eiro! paldies par infu jo wajag jaunaaku spoli kaa eest:)))
Jūrniecēm kasešu diametri ir lielāki tā saucamās spēka spoles Tāpēc arī lieto mazāku pārnesumu Mānekļa vilkšanas ātrums no tā nemainās.Mazās spoles ar mazo pārnesumu arī der turēt rezevē jo ļoti labi strādā ar šūpiņiem
Jāniss, nekam nav jābūt otrādi. Spolēm ir dažādi ātrumi, kā jūrjā, tā nejūrjā. No kaut kādi 3.5 līdz 7.8, cik esmu redzējis. Gan jau speci palabos.
Jūrjas spolēm lielākas kasetes, lielāks loka diametrs, tāpat labi tin.
Jāniss,
4.1 nozīmē "četri komats viens";
1 nozīmē "viens" :D
Ja nopietni - cik reizes pilnu apli apgriežās uztinējs ap spoles kaseti, vienu reizi apgriežot rokturi :)
T.i. - jo lielāks skaitlis, jo ātrāk spole uztin auklu.
P.S. Nesalīdzināt dažādu izmēru spoles ;)
Ja taa logiski padomatu, tad secinatu, ka parnesums nozimee to, cik veselus apgriezienus veic uztisanas mehanisms attieciba pret vienu roktura apgriezienu.
ginca
E-Boat.lv
Rarenium C14 maksā 145 Ls un ir uz vietas aptaustāms.
20.augusts 2010, 16:03
------------------------
tas ir ja nemaldos 207eiro, bet no frichiem 180eiro! 27eiro kjeshaa prieksh alinjiem, un pieved pie maajas durviim, un nau jaakurbulee auto lai vizinaatos uz bodi:)))
Papsi, Tur mazliet ar tiem izmēriem ir tā nesaprotami. Pati spole izskatās uz 3000 izmēru un ir divas alumīnija spoles, viena sekla, otra dziļa. man šķiet, ka viņi to izmēru kaut kā apēķina pēc spolītes lieluma. Pats tā kā ne visai saprotu. Jāskatās ir uz vietas, spoles patiešām ir ļoti vieglas, jo korpuss ir no magnēzija.