klops_G - nu tu pateici visu pamatu pamatu, kādēļ kāds apgalvo, ka kāda produkcija ir štrunts un kāda ir super. Lielās lietās, visas preces lielākoties atbilst savai cenu kategorijai... ar atsevišķiem izņēmumiem. Un tikai cilvēku attieksme pret mantām rada sajūtu, ka kaut kas ir baigais draņķis. Piemēram, ja es nopērku Salmo spiningu pa 5 latiem, es taču viņu neturēšu baltos cimdos, divos pirkstos, vai sekcijā aiz stikla... bet ja tas būs kaut kāda tālo austrumu meistara roku darbs, līmētais bambuss pa pāri par 1000 naudiņām... tad ar to es apiešos daudz saudzīgāk... arī ja tas būs starp salmo pieclatnieku un 1000 naudiņu vērto... piemēram kaut kāds lūmis... Arī tad mana attieksme būs savādāka. Un lai gan neviens jau speciāli tos kātus un spoles nelauž, tomēr zemapziņā pieclatnieks kāts, spole, da jebkas izmantošanā piedzīvo daudzvairāk nevērības nekā dārgais gals... un līdz ar to arī kaut kad notiek liktenīgais čerks, krakš, tirkš... un seko paziņojums - Salmo ir sūds, Daiva ir mēsls, Shimano ir draņķis :DDD Patiesībā jau nav... izņēmumi ir visiem :DDD Bet pamatmasa ir ok... :DDD
21.jūnijs 2010, 18:53 |
links