sākusi tīt auklu koniski (augšā vairāk).......Nav kasetei pilns gājiens,kastei jāpavirzās no sevis nost pa kādiem mm.Tur var būt kaut kādas izmaiņas attālumos ar to bremzi,es izmantoju tikai spoles ar aizmugurējo bremzi.Tur savādāk.
Njā, Mucinsh, jautājums sarežģīc :))))))
Nu paņem taču un izgriez, piem, no alumīnija follijas. Galvenais tik pareizo biezumu (skaitu) atrast, lai konuss pazustu un us otru pusi neveidotos.
Tāda šaize man, pēdējā laikā TICA LIBRA SA 2500 sākusi tīt auklu koniski (augšā vairāk), cik atminos komplektā bija šaibītes, bet tās laikam tarakāni būs aiznesuši. A kur lai dobon tādas, domājams, ka Liepājā nav meistars, kas labo spoles, no kā noandalēt kādu.
Spole laba. Iekšas esu redzējis.
+si:
* ātri un ērti var isņemt kaseti, un bārdu atpiņķēt (svarīgi iesācējiem)
* centrbēdzes bremze (labāk strādā pie smagākiem)
* kreisās rokas tīšana (latviskais varianc:))))
-nusi:
* nevajadzētu lietot virs gramiem... 40 (tas gan us lielāko daļu no zieputraukiem, low profile casting reels, attiecas)
* centrbēdzes bremze ir jātur tīra, ja dabūsi iekšā dubļus, bremzēs pa daudz ;)
Ja jerkot gribi ar ... svarā lidz 40g, tad derēs
Labdien. Ir nepieciešama multiplikatora spola džerkošanai. Esmu noskatījis SALMO ELITE VENTURE ( http://www.salmo.lv/public/26415.html ). Vai kāds šādu lieto un vai var padalīties ar pieredzi. Kādi plusi un mīnusi.
derexx.par prezervatīviem:DDDtavas spoles nav vairs tās,kuras skaisti stāvēja stendā.nes taču no siltas telpas laukā vēsākos apstākļos un otrādi.gan jau arī lietus laikā pacopē,bet pēc tam skaisti iepako iekš PE.manis pēc liec kur gribi.uz copi ja braucu viens vai divatā-spole uz kāta čeholā,ja pilna mašīna-copes kastē.bet vispār kratīšanās bagāžniekā būtu nieks salīdzinājumā ar to,kas viņām jāizcieš copes laikā:DDD
atkal jau sakas bezjedzigas runas par kkadu auklas notiissanu nost uz kartona un vel visadam bezjedzibam, principa jau tie tubusi un maki spolem ir domatas lai netraumetu rikus transportejot:)
es ar nesaprotu, cilveki izdod bargu naudu par rikiem lai tie kratitos bagaznieka un tad blauj ka saluzst ruckas vai saliec locinjas ,par katiem nemaz nerunajot ;)
Derexx, pilnīgi pareizi. Kā tu izturēsies pret saviem copes rīkiem, tā tie izturēsies pret tevi. Nesaprotu ļaužus, kuri pēc copes spoli atstāj pie kāta un tādā veidā to pārvadā.
:)