bums [30.11.21]: Nākamned beigās pirkšu 2 nobrēktas Daiwas jaukšu uz detaļām Kad saņemšu uzrakstīšuOk. Ja jozis man nenopārdos, tad uzsitīšu ziņu :)
30.novembris 2021, 21:37 | links
bums [30.11.21]: Nākamned beigās pirkšu 2 nobrēktas Daiwas jaukšu uz detaļām Kad saņemšu uzrakstīšuOk. Ja jozis man nenopārdos, tad uzsitīšu ziņu :)
CAT [28.11.21]: Aliexpress ir ari pieejams.. domaju ka varbt kadam LV ir. Ja nē sūtīs no ķīnas :)Uzrakstīju personīgi. Spole tieši tāda.
CAT [28.11.21]: Varbūt kādam mētājās beigtaDaiwa 20 exceller 2500LT... Pazaudēju kasetes skrūvi. Labprāt atpirktu :) vai varbūt kāds zin kur nopirkt skrūvi?Man pavasarī bums uz 2500 legalis dabūja.
CAT [28.11.21]: Varbūt kādam mētājās beigtaDaiwa 20 exceller 2500LT... Pazaudēju kasetes skrūvi. Labprāt atpirktu :) vai varbūt kāds zin kur nopirkt skrūvi?Lai veicas! Savam excelerim '17 šeitan LV neatradu.
neilgi atpakaļ bija runa par spoļu bremžu defektiem Video parāda kā ar viņiem cīnīties :)
https://www.youtube.com/watch?v=SC087ChxKVE
bums, 12.novembris 2021, 11:58
Šeit minētajos sludinājumos norādītas Daiwa un Shimano spoles. Vai kāds no šiem meistariem vai cits apkopj/remontē AbuGarcia multus?
Termiņi īpaši nesatrauc, jo plāns uz apkopi dot pēc aktīvās sezonas beigām, attiecīgi 3 mēneši ir ok.
geex, 2.novembris 2021, 09:49
Vai kāds no šiem meistariem vai cits apkopj/remontē AbuGarcia multus?
Šeit minētajos sludinājumos norādītas Daiwa un Shimano spoles. Vai kāds no šiem meistariem vai cits apkopj/remontē AbuGarcia multus?
Termiņi īpaši nesatrauc, jo plāns uz apkopi dot pēc aktīvās sezonas beigām, attiecīgi 3 mēneši ir ok.
Sveiki,
Varbut kads var ieteikt meistaru, kurs varetu salabot stellai locinu ? Problema - lidz galam nenofiksejas un ik pa laikam atlec vala pie ietisanas. Vajadzetu sledzienu - vai labojams saprata robezas vai meklet jaunu spoli.
Martins....B, 1.novembris 2021, 11:50