Spoles

Tie ,kas ir darbojušies ar abiem variantiem. Ir tā T-Wing sistēma būtiski labāka ? Teorētiski tā tam vajadzētu būt, jo auklai ir stipri vienkāršāk notīties, īpaši ,kad iemetiena mirklī tā actiņa ir palikusi vienā malā , auklai diezgan ass leņķis sanāk T-Wings to novērš.
Skatos tai cmukajai Vigulis minētajai spolei ir šis klasiskais variants
4.septembris 2021, 11:47 | links

Davis-Di, tur jau beigās var sajukt :) Tatula ir tik plašs modelis un tiek ražots tik daudz tirgiem, ka beigās HVZ kas kuram ir iekšā un kādi uzraksti virsū. Laikam katrā gadījumā jāanalizē individuāli.

Vigulis, 3.septembris 2021, 17:26

Tā ir - vienai titāna TWS - pa lielam Japānas tirgum, man 150 tāda, citam dūralumīnija vai tml., nerunājot par citām fiškām.
Mazākā man uz smago džigu bet brīvi esmu lidinājis 12gr, bet komforts protams ir pie lielākiem svariem.
3.septembris 2021, 21:23 | links

Bet, ko lai dara ar tām labu labajām bezinercenēm, ne tik kosmiski dārgām, bet mīļām. Kas ir sapirktas gadu garumā. Atdot dēlam, jā. Bet puika bišķi pamētāja multu, teica, ka labāk grib tādu.
Es uz tā nebrenda spoles pirmo reizi redzēju, ka Rudra lido, kā raķete, nevis, metot gaisā piruetus. Jo, lai cik laideni metot, piebremzējot pirms iekrišanas ūdenī, tāpat, no 10 reizēm vienu šams ir saķēries.
Pieļauju, ka Japāņu mānekļi ir tehniski vairāk paredzēti multu spolēm.
3.septembris 2021, 20:16 | links

Vigulis, tik kārdinoši izskatās tā Daiwa par 335eur. Bet šobrīd esmu tādā stadijā , ka skopums vēl nav nodzerts :)
Šādu pirkumu noteikti ieplānošu, pastrādāšu ar to veco spolīti, pirktu par 40 latiem. Ja kkas puslīdz izdosies tad priekš sevis mīļā iegādāšos Tevis minēto ;)
3.septembris 2021, 20:05 | links

https://www.fishing-mart.com.pl/en4/daiwa-baitcasting-reels-alphas-ct-sv-shl/s/27268

Šis jau vēl skaistāk, bet Daiwa cena ir Daiwa cena un kaifs lietojot pieaug ar katru pielikto 100 eur
3.septembris 2021, 17:53 | links

https://www.fishing-mart.com.pl/en4/abu-garcia-baitcasting-reels-revo-mgxtreme-2/s/9463

Šāds arī derēs pēc parametriem, ļoti viegla 128 g, labi met pīto auklu, bet iesācējiem varētu būt problēma iedraudzēties. Vieglo mānekļu specializācija parasti nebūs lēta, bet Ķīnai es neticu.
3.septembris 2021, 17:47 | links

Davis-Di, tur jau beigās var sajukt :) Tatula ir tik plašs modelis un tiek ražots tik daudz tirgiem, ka beigās HVZ kas kuram ir iekšā un kādi uzraksti virsū. Laikam katrā gadījumā jāanalizē individuāli.
3.septembris 2021, 17:26 | links

Ja tik maziem svariem, tad no Tatulām derēs tā ar SV no Davis-Di liktā fishing mart linka, lai gan Tatula nav tā specializēti smalkām lietām domātā sērija.
3.septembris 2021, 17:23 | links

Vigulis [03.09.21]: CT ir sarkanais Compact modelis, tā ir maza smalka spole tiešām līdz 50g
Kko tādu arī meklēju no 6g līdz 25g vajadzībām
3.septembris 2021, 16:52 | links

Te rindiņā 100 CT 2.5PE vai 2PE/~90m, 150CT 6PE/~70m un 200HSL 5PE/100m
Izmēru ziņā diezgan līdzīgi.
3.septembris 2021, 16:24 | links

CT ir sarkanais Compact modelis, tā ir maza smalka spole tiešām līdz 50g

Vigulis, 3.septembris 2021, 15:36

Man puika ar 150 CT TWS divus gadus svieda līdz 90gr.
3.septembris 2021, 16:06 | links

CT ir sarkanais Compact modelis, tā ir maza smalka spole tiešām līdz 50g
3.septembris 2021, 15:36 | links

Davis-Di [03.09.21]: 100 Tatulu100to tatulu eiropā nevar dabūt :(

RaimisD, 3.septembris 2021, 14:54

Tā nu gan nav tiesa, var dabūt:
Es būtu tikai priecīgs, ja nebūtu taisnība. Apzvanīju, rakstīju neta tirgotājiem -neesot uz vietas. Pazvanīju Daiwas pavēlniekiem Ehalotes.lv
Tieši viņi pateica šo frāzi, ka Eiropā neesot. Ok. Pateicos par linku. Sazināšos ar viņiem.
3.septembris 2021, 15:31 | links

Bet, ja lieto 0,3 mm auklu, es tomēr izvēlētos 100 Tatulu100to tatulu eiropā nevar dabūt :(

RaimisD, 3.septembris 2021, 14:54

Tā nu gan nav tiesa, var dabūt:

https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/daiwa-18-tatula-100.html

https://happyangler.com/product/daiwa-tatula-100-baitcasting-reel/

https://www.lureshop.eu/daiwa-tatula-100hl.html

https://www.fishing-mart.com.pl/en4/daiwa-baitcasting-reels-tatula-sv-tw-103xsl-hsl/s/30557

Tur gan ir vairāki varianti - sarkanai tatulai TWS 100tai toč nevar 0.3 100m uztīt, es teiktu tad 150 jāņem, bet sarkanā ir vecāka un zemāka profila.
Šīm iemestajām 100tajām 0.3/100m
3.septembris 2021, 15:17 | links

ja kādam vajag, tepat Eiropā dabūjama TATULA-R CT100HSL ,ražotājs norāda 5-50 gr diapazonu.
3.septembris 2021, 15:13 | links

Vigulis [03.09.21]: Jā ar Sunline Plasma Asegai bija līdzīgi( kaut viss tā stāvētu:), bet pēc dažām copēm ir gana labi. Bet, ja lieto 0,3 mm auklu, es tomēr izvēlētos 100 Tatulu
100to tatulu eiropā nevar dabūt :(
3.septembris 2021, 14:54 | links

Jā ar Sunline Plasma Asegai bija līdzīgi( kaut viss tā stāvētu:), bet pēc dažām copēm ir gana labi. Bet, ja lieto 0,3 mm auklu, es tomēr izvēlētos 100 Tatulu nevis 200. Simtajai būtu labākas bremzes, varētu mētāt kaut ko no 10 g. Nu nevajag multam vairāk par 75-100 m auklas, bet kasetei IR JĀBŪT PILNAI. Jūras copei (Ālandi) tomēr 200 LTD CRBB gultņi būtu priekšroka.
3.septembris 2021, 14:30 | links

30 cm turās vertikāli un pat nenolokās :)) nezinot kontekstu varētu padomāt, par ko ir runa :))
Un tā ir 0.3 aukla

RaimisD, 1.septembris 2021, 17:34

Lietojot paliks mīksta, daudzas auklas sakuma ir pastīvas, bet pēc tam paliek lietošanas gaitā mīkstākas - tā pati Varivas PE Si-X Vamos - cieta un stīva, bet pēc laika jau samēra mīksta.
3.septembris 2021, 13:11 | links

Reizēm dzīvē vieglāk noliegt, paziņot, ka tā lieta tev nepatīk un nav vajadzīga, tā vietā, lai iedziļinātos, saprastu un apgūtu, ko jaunu. Pats atceros, ka pirms nu, jau daudziem gadiem baigi apmierināts staigāju ar podziņu samsungu, kad daudzi bija ,jau pārgājuši uz skārienjūtīgiem. Bija 101 atruna kamdēļ man to nevajag. Tad tomēr piekāpos un, jau pēc mēneša lietošanas vairs bez tā nevarēju iztikt.
Sorry garš ievads.
Līdzīgi ir ar lētu multiplikatoru spoli Akara Sigeria SR , ko lamāju un saukāju par mēslu pirms neilga brīža. Kopš neveiksmīgas pieredzes ar to kādus 7-8gadus atpakaļ sev biju ieskaidrojis, ka viss ir slikti ar šiem ziepju traukiem , tie man nepatīk un nav vajadzīgi, kā suga.
Izrādījās visa vaina ir nepareizā lietošanā. Atceros, ka man to pērkot pārdevējs iegalvoja (copes veikals pie Matīsa tirgus vārtiem), ka tā būs ideāla džerkam. Par šo spoli nav pieejama informācija, bet spriežot pēc dažiem faktiem tā ir vieglo mānekļu spole. Pirms izmest to ārā (jo pat uz pludiņmakšķeres kāta negribēju to redzēt) devu pēdējo iespēju :)
Uztinu normālu 0,3 auklu, saregulēju. Sāku ar 14g mikimausi, lido labi, bārdas nav. Ok, uzliku štruntīgi lidojošu poperi kādi 10g un tavu brīnumu, nav nekādu problēmu. Metiena attālums kādi 30m ar tīri pieņemams. Protams gaitas ziņā nav salīdzināma ar jauno. Auklu uztin ar nobīdi, metiena mirklī skaņa tāda, kā no lidmašīnas pacelšanās brīdi. Pietinot arī visādi trokšņi. Bet neskatoties uz visu to iemest mānekli tomēr var. No pāris simti metienu bez problēmām tomēr tas manā gadījumā nebija slikti.
Morāle.
Nenonievā to ,ko nepazīsti.
3.septembris 2021, 11:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager