Ne gluži mana budžeta spoles ;), izvēlējos tomēr ko lētāku-130 izm. vobleriem sakomplektēju kātu ar daiwa fuego 4000 izmērā, mazākiem- ryobi zauber pro hp 3000 izmērā.Pēc kāda laika redzēs kā viņas tures slodzi.
29.maijs 2020, 00:09 | links
svens76 [28.05.20]: Rein [18:04]: heinrx [16.mai]: Paldies ka uzņēmies šo darbu. Lai vai kā ,labāk būs.Twins arī opcija. Ideāli, ja nostiprini rotoru ar metāla gredzenu kur ass nāk iekšā.
Jautājums foruma spečukiem -riobi zauber cs, daiwa bg un shimano ultegra- kura būtu labāka, ilgmūžīgāka vobleru līdz 130 izmēra tvičošanai, reizēm varbūt arī kaut ko lielāku?Pirmām kārtām ir jāizmanto multiplikatora spoles tvīčam, it īpaši lielākiem vobleriem, tb 130 uz augšu. Bezinerces vienkārši nokausi ātri, ja ņemsi lēto galu. Ja tomēr gribas ar spiningu tvīčot, tad viennozīmīgi Daiwa Morethan 3012H. Viņa izturēs ilgāk kā citas. Daiwa, jo viņa tiek labāk galā ar brīvo auklu. Vēl variants 13 Certate 3012H. Stella vēl var paskatīties, ja tomēr vēlies Shimano. FE/FI 4000 izmēru.nezinu. es kādreiz lielos voblerus ar Twinu twičoju, nu nevareeju nokaut to spoli..
Rein [28.05.20]: heinrx [16.mai]: Paldies ka uzņēmies šo darbu. Lai vai kā ,labāk būs.nezinu. es kādreiz lielos voblerus ar Twinu twičoju, nu nevareeju nokaut to spoli...
Jautājums foruma spečukiem -riobi zauber cs, daiwa bg un shimano ultegra- kura būtu labāka, ilgmūžīgāka vobleru līdz 130 izmēra tvičošanai, reizēm varbūt arī kaut ko lielāku?Pirmām kārtām ir jāizmanto multiplikatora spoles tvīčam, it īpaši lielākiem vobleriem, tb 130 uz augšu. Bezinerces vienkārši nokausi ātri, ja ņemsi lēto galu. Ja tomēr gribas ar spiningu tvīčot, tad viennozīmīgi Daiwa Morethan 3012H. Viņa izturēs ilgāk kā citas. Daiwa, jo viņa tiek labāk galā ar brīvo auklu. Vēl variants 13 Certate 3012H. Stella vēl var paskatīties, ja tomēr vēlies Shimano. FE/FI 4000 izmēru.
heinrx [16.05.20]: Paldies ka uzņēmies šo darbu. Lai vai kā ,labāk būs.Pirmām kārtām ir jāizmanto multiplikatora spoles tvīčam, it īpaši lielākiem vobleriem, tb 130 uz augšu. Bezinerces vienkārši nokausi ātri, ja ņemsi lēto galu. Ja tomēr gribas ar spiningu tvīčot, tad viennozīmīgi Daiwa Morethan 3012H. Viņa izturēs ilgāk kā citas. Daiwa, jo viņa tiek labāk galā ar brīvo auklu. Vēl variants 13 Certate 3012H. Stella vēl var paskatīties, ja tomēr vēlies Shimano. FE/FI 4000 izmēru.
Jautājums foruma spečukiem -riobi zauber cs, daiwa bg un shimano ultegra- kura būtu labāka, ilgmūžīgāka vobleru līdz 130 izmēra tvičošanai, reizēm varbūt arī kaut ko lielāku?
osscar [16.05.20]: skatoties kādā izmērā to spoli domā. Es paņēmu pagājušās sezonas vidū 3000 ultegru - izmēros mazāka kā iepriekšējo modeļu 3000 - apmēram kā 2500. Būtu ņēmis 4000 ja būtu uz vietas tāda. Mani kaut kā nepārliecina ar tādu izmēru, ka tā izvilks ilgāk par 2 sezonām ...laiks rādīs. Kā reiz ar tādiem 130 -140mm vobleriem strādāju.3000 arī biju domājis.
osscar [16.05.20]: skatoties kādā izmērā to spoli domā. Es paņēmu pagājušās sezonas vidū 3000 ultegru - izmēros mazāka kā iepriekšējo modeļu 3000 - apmēram kā 2500. Būtu ņēmis 4000 ja būtu uz vietas tāda. Mani kaut kā nepārliecina ar tādu izmēru, ka tā izvilks ilgāk par 2 sezonām ...laiks rādīs. Kā reiz ar tādiem 130 -140mm vobleriem strādāju.3000 arī biju domājis.
celms [13.05.20]: Vai kāds zin, kur Rīgā nopirkt Shimano smēres, tā saucamo reel grease? Precīzāk DG 06 un DG 13?Es zinu tikai šo, nav gluži Rīgā, bet...
bums [12.05.20]: Gadijās šaise - Nokrita zemē spole AbuGarsia stamina 2000FD un salūza lociņa fiksators zem rullīša. Ir iespējams salabot?Var izdarīt?
Vells, 12.maijs 2020, 08:47
jāmaina pielīmēt vai kaut kā citādi būs izšķiests darbs un materiāls :)
Gadijās šaise - Nokrita zemē spole AbuGarsia stamina 2000FD un salūza lociņa fiksators zem rullīša. Ir iespējams salabot?
Vells, 12.maijs 2020, 08:47
Bet nu tik pat uz špiņa spoli vairs nelikšu ,lai stāv rezervē. Vienīgi žēl ka pat pieci mēneši neizturēja.
heinrx, 11.maijs 2020, 23:02