mana ar bija doma pa beerzu. koka veidni ir stipri vieglaak uztaisiit, nekaa no dzezs, nojuugsies kameer dzelzi izviileesi! proveeji jau lociit to karoti?
Andza, Latvijaa cietaakais koks ir kllava, ( nevis ozols), bet veidnei vareetu dereet maazeri no beerza, ozola kodolkoksne, aabele.
Man arii ir doma taisiit, bet es meegginaassu dabuut eboniitu, ja nee tad no ozola!!
nu ta buus jaanem liepa, tieshi speciaali esmu vienu kluci izaaveejis, vieglaak apstraadaat ar buus. kkadus mazus dzelziishus, man vienam poperam bija kkas samonteets priekshaa ka vinu raustiija vinsh veel deva papildus skanu!
Andza poperim nemmem beerzu! Nnem liepu, apsi, sliktaakajaa gadiijumaa alksni.priede arii nederees jo baigi sskkiedraina, un var noluust prieksseejau piltuviitei kalinna!! Nemokies ar caurumiem, divus jau vari taisiit, bet pa vidu gan nav vajadziigs (nesarezzggii sev dziivi) !
Neiebraucu kaadus grabullus Tu PRIEKSSAA gribi likt??
elnais shonedeel laikam beidzot taisiishu poperu, ko taisos jau visu vasaru dariit :D domaaju izmantot beerzu (domaaju ka buus cietaaks) formu taadu ovaalu un ar 3 caurumiem, 2 saanos un vienu taisni cauri vidum+ja atradiishu kko graboshu ta pielikshu veel priekshaa. domaaju ka vajadzeetu buut ok, laigan pirmie kuceeni jaasliicina. vienreiz meeginaaju uztaisiit mazinu poperinu no korka sapaliem! formu jau biju izgriezis, bet ka gribeeju naakamajaa vakaraa aakus piestiprinaat, ta nevareeju vairs atrast :( kjaapiebilst ka es tajaa vakaraa biju nedaudz iereebis..
marex1.bildes ieliksu velak.forminas materialu nezinu, tacu kautkas lidzigs kokam.un koka izgrebta vizula forma.tas visas uztaisijis opis.misinu gan gruti ir sadabut.misins ir no vacu ladiniem.tadus kara laika pameta meza.nu es paris izsautus ladinus atradu.no ladina sagriezu plaksnes un talak jau ir pasa roku darbs.krasa ir baigi laba,lidziga zeltam.un ja pareizi uztaisa tad spele loti labi