Paštaisītie mānekļi

Metodes, materiāli, pieredzes apmaiņa!!!
Nepatīk mandulas,varat ķert ar korķiem
Āķi-šitas nu gan nav labs rīks- krievijā tiek saukts par SAMODURU.
Ķerties jau zivis ķerās, bet bieži viens āķis mutē, otrs (krievijā gan liek arī 4,5,6...) plenderējas un ĻOOTI LABI ķeras aiz visa kā- ūdenszālēm, celmiem, niedrēm....
Rezultātā aprāviens un "piesieta" zivs :(

Ediitis, 16.aprīlis 2013, 23:15

Nejauc visus vienā!Tam korķim apakšā ir ieliets svins,iemetot vienmēr barība ir augšpusē.Es zinu visādus no šiem paveidiem,ar žmihu,putuplastu utt. Godīgi sakot pats neķeru-man trūkst pacietības,man vajag aktīvi copēt!
16.aprīlis 2013, 23:23 | links

Kāds baigi izpaudies krāsošanā ;))

pakrāsoju dažus caurspīdīgos:
šie vairāk seklām vietām domāti ala ālandi pavasarī - mūdžveidīgā krāsa, tad ala tumšie lucīši - nu tā no pieredzes vadoties, vēl nav visas krāsas atnākušas -būs vēl papildus krāsojumu varianti.

osscar, 11.aprīlis 2012, 19:36
16.aprīlis 2013, 23:23 | links

Nepatīk mandulas,varat ķert ar korķiem

Āķi-šitas nu gan nav labs rīks- krievijā tiek saukts par SAMODURU.
Ķerties jau zivis ķerās, bet bieži viens āķis mutē, otrs (krievijā gan liek arī 4,5,6...) plenderējas un ĻOOTI LABI ķeras aiz visa kā- ūdenszālēm, celmiem, niedrēm....
Rezultātā aprāviens un "piesieta" zivs :(
16.aprīlis 2013, 23:15 | links

Sameklējiet tikai volframa elektrodus,protams, attiecīga resnuma-8,9,10 mm diametrā,uztaisīšu jebkādas mormiškas ar pielodētiem āķiem...

Arvids8, 4.aprīlis 2013, 09:25

Turu pie vārda :D par motora remontu kā reiz barteris sanāks Parādīšu ko man vajag
16.aprīlis 2013, 23:06 | links

Nepatīk mandulas,varat ķert ar korķiem mierīgās/karpveidīgās zivis!

Barībai jābūt daudz stingrākai kā ar fīderi,lai lēnāk izskalo!
16.aprīlis 2013, 22:38 | links

Strādā uz citiem plēsējiem arī,...asari,līdakas,var paķert sapals,ālants,mežene.Varbūt LV tas nav tik iecienīts,jo maz jau ir tās upes ar zandartiem.Ezeros ar kur zandarti-tam jāstrādā.Vajag jau dibenu ūdenī bez zālēm.Ja jāplūc zāle-tur nekas nesanāks.
16.aprīlis 2013, 22:13 | links

ediijs
Sudrabs skaitās labs materiāls rotiņu lapiņām, un tas ir arī salīdzinoši viegli apstrādājams ;)
16.aprīlis 2013, 22:11 | links

Bet,šis mandūlas strādā arī uz citām zivīm tik pat labi kā uz zandartiem.??
16.aprīlis 2013, 21:57 | links

Kāds nezina no kāda matereāla viss labāk uztaisīt rotiņa lapīņu??Un kuru viegli apstrādāt??:)
16.aprīlis 2013, 19:09 | links

Esmu jau licis pa "Mandulām",bet uz skatītāju vēlēšanos ielikšu....
16.aprīlis 2013, 14:21 | links

Sameklējiet tikai volframa elektrodus,protams, attiecīga resnuma-8,9,10 mm diametrā,uztaisīšu jebkādas mormiškas ar pielodētiem āķiem...
4.aprīlis 2013, 09:25 | links

būtu jau forši,bet saproti man jelgava 3 tuvāk kā rīga
3.aprīlis 2013, 22:11 | links

Es piektdien būšu pie viņa tad varu Tavai tiesai arī paņemt ;)
3.aprīlis 2013, 22:08 | links

nu jā,bet es nav jelgavnieks,tāpēc jautāju kur varētu iegādāties
3.aprīlis 2013, 22:05 | links

sveiki copmaņi.nevar kāds pateikt kur Jelgavā var iegādāties meistara Sīpola murmiškas.

andrejs7, 3.aprīlis 2013, 21:58

No Sīpola /čipolīno /:DDD Viņš jau Tev turpat blakus vien ir :))
3.aprīlis 2013, 21:59 | links

sveiki copmaņi.nevar kāds pateikt kur Jelgavā var iegādāties meistara Sīpola murmiškas.
3.aprīlis 2013, 21:58 | links

Labdien kāds newar padalīties informācija no kā rotiņam viss labāk taisīt lapiņu.???Un kādu stieplīti izmantot rotiņa sastelēšanai??

Paldies:):):)):
26.janvāris 2013, 15:14 | links

Labdien kādu pavadiņas matreālu izmantot pavadu izgatavošanai??(Mikrodžigam):)
21.augusts 2012, 21:30 | links

Usmā uz sēkļiem tika notestēts šie VIX pretzāļu šūpiņi un no visiem, apakšējais, bija viszivigākais!!!
13.augusts 2012, 08:45 | links

pakrāsoju dažus caurspīdīgos:
šie vairāk seklām vietām domāti ala ālandi pavasarī - mūdžveidīgā krāsa, tad ala tumšie lucīši - nu tā no pieredzes vadoties, vēl nav visas krāsas atnākušas -būs vēl papildus krāsojumu varianti.

11.aprīlis 2012, 19:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager