Laika apstākļi

Nu sudigs tas sniegs!Ja nebuus -15.,-20,tad passvaki bus ar to ledu!
19.janvāris 2012, 13:45 | links

Peipusniek, es arī esmu darbā, vienk garāžu redzu no darbavietas loga :))
Bij pēc zālēm jāaizbrauc uz aptieku, tāpēc nācās tīrīt sniegu slapju muguru..... Labāk pie mašīnas neiešu dažas dienas, nebūs vairs sniegs jātīra :DDD Lai pārējie ar patīra, kuriem mašīnas tajā pat garāžā :DDD
19.janvāris 2012, 13:42 | links

Veči, Jums darbā nemaz nav jābūt, ka visu dienu varat sniegu tīrīt? :-)))
19.janvāris 2012, 13:39 | links

Gunča, man jau ar apriebās, es pat 4 reizes jau tīrīju, a jēga kāda? -vēl vairāk piesnidzis, piepūsts kā no rīta bij.......
jau ar to sniega tīrīšanu pie klepus esmu ticis, ibitīt matos.....
19.janvāris 2012, 13:21 | links

Mums Alūksnē tas pats snieg un snieg plus vēl vējš,trešo reizi pie mājas sniegu tīru bet sajūta tāda ka vispār nebūtu tīrijis.Uz ezera arī nifiga nepūš nost sniegu pakaļā būs.
19.janvāris 2012, 12:45 | links

Nu bļāviens, tā snieg un putina, afigec var..... izskatās ka brīvdienās nevis nevarēs uz ledus tikt un pacopēt, bet gan tikt līdz ledum nevarēs....
19.janvāris 2012, 11:38 | links

Nu bļāviens, tā snieg un putina, afigec var..... izskatās ka brīvdienās nevis nevarēs uz ledus tikt un pacopēt, bet gan tikt līdz ledum nevarēs....
19.janvāris 2012, 11:38 | links

Jeeska, bet cerības taču ir tik skaista lieta :-) un sapņot nevienam nav liegts....
19.janvāris 2012, 09:58 | links

Peipusniek
Man atkārtoties....:-), par prognozēm?
19.janvāris 2012, 09:40 | links

Jaunpiebalga sasalst...

19.janvāris 2012, 09:26 | links

andzuk, man sskkiet ka ssogad buus super aatrais naarsts, tiesa gan jaaskataas kaadi veeji puutiis nomainnaa, jo ja buus aukstie veeji, tad atkal buus d....
18.janvāris 2012, 22:31 | links

Sienaazi, Es arī esmu samierinājies. Principā ziemas cope, kuras tā arī nebija, manā ezerā ir cauri. Novembris, Decembris, vēl Janvāris- tie parasti labākie mēneši copei no ledus.
Un arī gaidu vasaras zandartu copi :))
Viens labums gan ir šitādai "ziemai"- daudz zivju netraucētas paliek ezerā un aug lielākas :)) :D
18.janvāris 2012, 22:12 | links

un sakiet veel ka senteevu metode nav preciiza.
Teicu ka rudens buus silts, bija, teicu ka ziemas nebuus un nav, kautkas jau buus, bet ne kaa cereejaam.

Ja ceturkssnnu mainaa tobish dienaa kad mainaas gadalaiki puuss rietums, vai dienvids, buus silts liidz naakamajai mainnai, taakaa ceram, ceram, ceram....

Kautgan klusiibaa jau esmu samierinaajies un gaidu pavasara zandartu copi, jo ledus ta nebuus :))))
18.janvāris 2012, 22:01 | links

guru rāda, ka visu nākamo nedēļu mīksts laiks :( Fāāk.
18.janvāris 2012, 21:57 | links

-5 laukā pašlaik. Visu dienu atkal sniga.. Tikko beidzu rakt. ZB! Rīt atkal sola sniegu. Glābiet! :))
18.janvāris 2012, 21:47 | links

vakar Bušnieku ezera biju ledus 3cm staigāt var bet...šodin garām braucot 2 sēdēja pie malas
18.janvāris 2012, 09:42 | links

Tāpēc jau avtts neierakstīja vairāk ne vienu rindiņu-pats aizskrēja.Pēc man esošās inf.,Kuldīgā ir salīdzinoši maz sniega.
18.janvāris 2012, 09:25 | links

uzzvani Kārkliņam uz Kuldīgu, šodien noteikti viņš ir uz ledus :)
18.janvāris 2012, 09:19 | links

Veči atrakstās, ja Kurzemē ir redzēti kādi trakie kas sēž uz ledus!
18.janvāris 2012, 09:02 | links

Liepājā no paša rīta jau viss ir plusos ....
18.janvāris 2012, 08:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager