Laika apstākļi

beidzot nekrit sniegs!!!!minusi ar nav lieli tik ap -2 nu bet varbut tomer saks vilkt ciet tas plenckas!!!!ja nakamnedelas laika neaizvilks ciet tad ari laikam ka nesanaks uz ledus uzkapt!!Tas Talsos!!!!!!!!!
15.janvāris 2012, 18:29 | links

He he, tos mīnusus jau kopš pagājušā gada novembra tik pārliek un pārliek :D
Ticēšu tikai tad, kad pats aiz loga termometrā redzēšu tos lielos mīnusus :))
15.janvāris 2012, 17:05 | links

Ha
Windguru kaut kur paslēpis nākamās nedēļas lielos mīnusus:-)
15.janvāris 2012, 14:56 | links

Mumsiem Valmierā gan saulīte drīz spīdēs un normāls mīnusiņš
15.janvāris 2012, 11:24 | links

Turpina sniegi snigt,jāiet šķūrēt!Kāds te var būt ledus,mīnus 10*C pat nepalīdzēs,ja tas draņķis nesamirks!
15.janvāris 2012, 10:34 | links

Ar lejkannu laistot mani izsmies!Degviela ģeneratoram tagad ar katru dienu pa santīmu paliek dārgāka,tā es tikai budžetā robu uztaisīšu.Uzsaldēšu to ledu,un spēki būs galā-citi saskries un ķers!Ar tādu biznesu es nenodarbošos.Vai tad vēl līdz ceturdienai nenocietīšos-ja tik ilgi ir ciests!!DD
14.janvāris 2012, 22:00 | links

Aakki, laisti, laisti to sniegu :D
14.janvāris 2012, 21:49 | links

Manā pusē no ledus vakar vēl nebija ne smakas.Šodien snieg visu laiku,vēl tagad.Pievakarē otro reizi visu notīrīju.tagad jau atkal vairāk kā 5 cm.virsū.Ja izveidosies maza ledus kārtiņa,un tas sniegs pa virsu nesamirks,tad pat uz nedēļas beigām nevarēs.Labi,pa dienu -3*C,tagad -5*C,tādam sniegam pat -15*C nesalst cauri.Zeme nav sasalusi,un izskatās nesasals.Tāpēc jau visi laika dienesti nometa tos mīnusus,turpmākajām dienām-ja sniegs katru dienu nāk-tad sals ir niecīgs!
14.janvāris 2012, 21:41 | links

Nē nu sniegs ir diezgan, tur Dzērvem ir taisnība, putenis arī visu dienu bija ...
14.janvāris 2012, 21:04 | links

Dzeerve, nezinu kā jums ar to sniegu, bet pašlaik pēc oficālas info visbiezākais sniegs ir Alūksnē- 18 cm, protams, kur sašķūrētas kupenas virs pusmetra :D
14.janvāris 2012, 21:01 | links

Kāds vēl +2 ? Visu dienu 0 ; -1 , ap 20 :00 jau -2 bija :)
14.janvāris 2012, 20:54 | links

mums brīnumainā kārtā vietām pat apm 30 cm sniegs. +2....
14.janvāris 2012, 20:19 | links

Johaidī, kas te notiek? Nesaprotu, vaitad es nedzīvoju turpat kur jūs? Pagaišnedēļ visu nedēļu Ventspils tajā daļā, kas tuvāk jūrai, lija. Šodien pirmo dienu nelija, nedaudz sniga, -2*, tas 40km no Ventspils. Kur Jums ledus jau? Dīvaini....
14.janvāris 2012, 19:53 | links

Robchiks
nu tagad nav vel tas ledus uz nedelas vidu vis ticamak var kapt virsu!!!!Spares ezers ir ok bet kas tuvak sosejai ir dzilums pie 2m bet talak kas ieksa tas biski dzilaks breksi tur loti labi mit!!!!!bet ziema nav buts pagaidam!!!labi var pacopet ja neinterese trofejas bet cepamas zivis -Laidzes ezers!!!Sasmakas ezers ar ir ok bet sasmakas ezera ja ir ehalots tad tiek pie lomiem bet ja nav tad ka paveicas!!!!!!!!!!!!taka vel kadas 3-5dienam japagaida!!!!!diemzel!!!ja vajag info tad raksti pm!cik varesu tik palidzesu!
14.janvāris 2012, 16:30 | links

Anton nav nekaadas nojēgas- brauksim no Ventspils un pēc kartes meklēsim ezeriņus.Vari kaut ko ieteikt?Skaidrs ir viens ka pie Ventspils veel nebuus ledus nu tad brauksim kur acis raada(Gulbis, Spaares ez, stundu es utt)
14.janvāris 2012, 15:07 | links

Nu Dzērve...tā jau biznesu netaisa...vajag izdomāt taktiku:-).
Pajautā Gooogles tantei kā uzglabāt naktstārpus.
Vajadzēja jau no kāda septembra oktobra sākt veidot krājumus ziemai.:-) Tagad uz vēdzeļu laiku varētu pacelt cenas:-)...ja būtu kam
14.janvāris 2012, 12:46 | links

aij, tāpāt tagad es visiem pasūtītājiem jau pirms laika atteicu, skatoties laikaziņass.... stulbāk ir tad kad tā pļutka krīt no gaisa, ne sniegs, ne lietus.
14.janvāris 2012, 12:26 | links

Tad jau, Dzērve, Tev štruntīgi, es Tavā vietā nepriecātos par sniegu... jo tie tārpi...
14.janvāris 2012, 12:04 | links

Robchiks
kadam tiesi ezeram doma list virsu?Mundigciema vel nav aizsalis bet nakamnedel varetu but jo tagad ara ir -2
14.janvāris 2012, 11:39 | links

Valens kaadas prognozes par Talsu raj ezeriņiem naakamweekend nevarees uzliist virsuu?
14.janvāris 2012, 11:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager