Laika apstākļi

Pamatīgi nogāza, nozibeņoja, norūca. Pat elektrība pazudas. Rīt pēc tām cūkām jābrauc.
27.aprīlis 2011, 20:28 | links

mūspusē ar pērkons pa malām ducināja šopēcpusdien, maza maza pilīte lietutiņa uzkrita nesen, pa malām zili mākoņi staigā, kā gaiss smaržo ! :)) Ekkk, kā vasarā :)) Kā zušu laikā :))
27.aprīlis 2011, 20:04 | links

Mans mazais skuķis jau otro dienu peldās. Pamērīju ūdens t, +19. Karpas rij kā cūkas. Spēj tik bērt peldošo un graudus.
27.aprīlis 2011, 18:35 | links

Šis negais aizgāja uz Daugavas pusi , Guntarskl virzienā... , nolija nedaudz , bet KĀ gaiss smaržo !!!
27.aprīlis 2011, 18:13 | links

epox59 ,riga smukas zilas debesis.. :):)
27.aprīlis 2011, 15:54 | links

Rīgā vēl saulišh spīd.
27.aprīlis 2011, 15:52 | links

Pirmais negais mūspusē !!!!
Varēs basām kājām sataigāt un ar divām ..... putniņus klaisīties.... :))) !!!
Labi ducina , jāslēdz ārā visi pričendāļi ....
27.aprīlis 2011, 15:45 | links

oho!!!! tad jau noteikti tukšas, ne??? :)))
man ķīsītī līdakas aiziet uz kantīm tikai jūnija sākumā - līdz tam dzīvojās pa seklajiem un siltajiem līcīšiem! velcētāji, kas bagarē krustu šķērsu visu ezeru arī saka, ka sākumā viss notiekās tuvu krastam, bet uz ezera vidu aiziet viņas vēlāk...
27.aprīlis 2011, 11:41 | links

Galvenais lai vēja nav...
27.aprīlis 2011, 11:39 | links

zivniek, man pa briivdienaam asarus uz maili kkerot 4 m dziļumā piekkeeraas 4 liidakas.
27.aprīlis 2011, 11:38 | links

Lai kā negribētos,bet visur kur šoriit paskatos,laiku sola sliktu uz pirmo datumu,cerams tas prognozes nepiepildisies,galvenais lai stipra putiena un lietus gaziena nebutu,dregnais laiks ir vel paciesams...
27.aprīlis 2011, 09:58 | links

sienaazis
tās jau tik manas domas, bet domāju, ka punktam nr.2 vēl būs bišķi pa ātru, jo šamās vēl pa seklumiem un siltākiem ūdeņiem ņemās un vēl uz plašumiem un vasaras slēptuvēm nebūs aizgājušas...
27.aprīlis 2011, 09:46 | links

no rīta 6 00 viens 50 ml ar VSOP, pusdienā 50 ml VSOP, un piebraucot krastā 50 ml ar VSOP.

Man program vienkārša

1. Uzreiz no rīta pārbaudīt dažas asaru vietas, jo ir čujs, ka čāļi tur sēž.
2. Pavelcēt divās vietās virs smukām kantīm.
3. Mētāt, ja punktā nr 2 būs maz laivu, kā tas parasti ir, tad jā, ja ne, tad purkšķinās uz māju pusi ap 15 00
27.aprīlis 2011, 09:12 | links

ir doma 01.05. ar laivu pa Ventu laisties, bet paskatoties laika prognozi, liekas, ka nekāds lielais kaifs nebūs :/ Z ZA vējš. Būs kā pagājušajā gadā- braucām divatā, kamēr viens airē, otrs var pamētāt un ik pa 15 minūtēm jāmainās. Nobraucām knapi pusi no paredzētā un lomā 2 līdaciņas :(
Nekas, viss vēl var mainīties, jo laika prognozes ir vieni no lielākajiem meliem pasaulē :)
27.aprīlis 2011, 08:54 | links

Parasti tomer pec narsta vienalga kads laiks, pec kartiga fiziska darba visiem gribas est, ta kabus ok :)
26.aprīlis 2011, 14:47 | links

pienaaks tuvaak tad redzees, veel viss kas var samainiities.
26.aprīlis 2011, 14:44 | links

mjā...paskatoties prognozes uz 1.maiju ģīmis tāds skābāks paliek - nekādus labos laikapstākļus nesola....baigi auksts un liels pūtiens + vēl nokrišņi...lielākās ūdenstilpnēs varētu būt ļoti nepatīkami :(((
a man uz atklāšanu uzvalkā gribējās laivā pasēdēt un glamūrīgi pamētāt :(((
26.aprīlis 2011, 14:36 | links

Kas tās pa šausmām, ko pa TV jau kuro dienu sola? Lietu, sniegu, vēju, salu... windguru vel neko tādu nerāda. A nedēļas nogalē lielās līdakas jāvelk, tāda laika maiņa laikam pamatīgi varētu copi ietekmēt!?
25.aprīlis 2011, 20:27 | links

Bērzi paliek zaļi. Šodien pa dārzu ņemoties nocepināju muguru. Tā kā vasarā.
25.aprīlis 2011, 18:54 | links

Laukā pidžina vasarīgs lietutiņš :) Pēdējais sniegs vēl ēnas pusē šur tur rēgojas, cerams pa šajām siltajām dienām ledu noraus, lai var nākamsvētdien ar laivu iebraukt! :))
22.aprīlis 2011, 21:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager