pjeers [24.02.21]: Labdien! Šodien copēju Lubāna ezerā, mērķa zivs bij rudulis. Rezultātā pāris cepami ašuki un daudz raudiņas. Sakiet, lūdzu, vai nu es nemācēju atrast, vai nu neķeras ruduļi? PaldiesNiedrēs ķēri?
24.februāris 2021, 16:22 | links
pjeers [24.02.21]: Labdien! Šodien copēju Lubāna ezerā, mērķa zivs bij rudulis. Rezultātā pāris cepami ašuki un daudz raudiņas. Sakiet, lūdzu, vai nu es nemācēju atrast, vai nu neķeras ruduļi? PaldiesNiedrēs ķēri?
Pats personīgi jau gadus 10 toč nebraucu uz Lubānu, kaut agrāk smuki lomi ir. Toreiz kad biju pedejo reizi ķērām aiz ziemošanas bedres kadu gabalu tad visai bedrei apkārt bija salikti tīkli. Sākot no krasta un aidā līdz otram krastam aizķerot niedru salas ar. Pa dienu neko dižu toreiz nenokērām, pat karogs klusēja, toties tīklinieki vilka nepajokam brangas zivis. Vēl uzbrauca uz mums ka mes parāk tuvi sēžam viņa tīkliem kaut bija vismaz 100m no tiem. Protams no kurienes zivij nemties ja tīkls uz tīkla. Pat ja nesaubos viens bija pa vidus bedrei tīklu ielicis. Tapec parastam mašķerniekam pedejā laikā trāpās tikai sīkaļas. Bet lielās izķer ar tīkliem. Ja būtu liegums likt tīklus noteiktā rajonā tad var būt ari mes zivi vairāk varētu nokert, bet kamer tiklinieki liek zivju migrācijas un ziemošanas vietas tiklus, tikmer tikt ar parasto mašķeri pie laba loma ir pagrūti. Ļoti laba vieta bija izeja no berdres tieši kur beidzas liegums copēt, tagad tur maškeri nav kur iemest. Domāju 10 gados situācija neuzlabojās.
swordfish216, 8.februāris 2021, 16:08
Ruu [08.02.21]: juvelieris [13:04]: Lubānā "zivju apjoms ir neticami liels un pietiek visiem!" - https://www.la.lv/vislielakaja-ezera-stridu-navTā nav tikai ar Lubāna ezera zvejniekiem. Šķiet šāds viedoklis vieno pilnīgi visus zvejniekus
Nez vai tiesa. Pagājušajā gadā četras reizes biju iebraucis ar laivu un krastā braucu tukšā. Tad jau sanāk, ka esmu bijis neīstajā laikā un neīstajās vietās, un tā jau vairākus gadus.Zvejniekiem liekas, ka viss ir lieliski Lubānā
juvelieris [08.02.21]: Lubānā "zivju apjoms ir neticami liels un pietiek visiem!" - https://www.la.lv/vislielakaja-ezera-stridu-navZvejniekiem liekas, ka viss ir lieliski Lubānā
Nez vai tiesa. Pagājušajā gadā četras reizes biju iebraucis ar laivu un krastā braucu tukšā. Tad jau sanāk, ka esmu bijis neīstajā laikā un neīstajās vietās, un tā jau vairākus gadus.
chris32 [6.okt]: Šodien devos iekšā ezerā no "žīda kakta" puses cope lieliska, daudz skaisti grābieni, daudz realizētas copes un daudz arī tukšo. kopumā trīs aizvedu mājās, lielākā 2,2kg diena izdevusies, vienīgais mazliet izmērs piekliboPa zālem joprojam, vai klajumos izgajušas?
Lv_Fraterlev1s, 6.oktobris 2020, 16:00
chris32 [06.10.20]: Šodien devos iekšā ezerā no "žīda kakta" puses cope lieliska, daudz skaisti grābieni, daudz realizētas copes un daudz arī tukšo. kopumā trīs aizvedu mājās, lielākā 2,2kg diena izdevusies, vienīgais mazliet izmērs piekliboPa zālem joprojam, vai klajumos izgajušas?