Oliverss [10.03.20]: Kāds Salacas 2 zonā vispār kādu lašveidīgo ir redzējis??? Man otro gadu pēc kārtas pilnīgi pa tukšo....Zivis tur ir,bet licences jau nav arī salaca 2 posmā!
10.marts 2020, 20:11 | links
Oliverss [10.03.20]: Kāds Salacas 2 zonā vispār kādu lašveidīgo ir redzējis??? Man otro gadu pēc kārtas pilnīgi pa tukšo....Zivis tur ir,bet licences jau nav arī salaca 2 posmā!
kraftinsh [29.02.20]: Vai tad turpmāk būs liegta spiningošana arī septembrī?8.3.4. No 01.09. – 30.09. aizliegta spiningošana un mušiņmakšķerēšana posmā no “Zirgakmens”, Salacas upes vidū pirms Annasmuižas tilta, līdz robežzīmei upes krastā ar Alojas novada pašvaldību.
kraftinsh [29.02.20]: Vai tad turpmāk būs liegta spiningošana arī septembrī?Jaa!
igis190 [28.02.20]: Raihs, "SHIE" ir Salacgrīvas iedzīvotāji, kas nagļakā, visiem deguna prikšā izpirka VISAS!!! sezonas licences! Visas 25 gb. Un Šie... pašlaik tur copē, trennejās, tirgo zivis un tt...Moš Tu nezini to, bet kas zin, tas saprot..Man neinteresē tā ziemas ķeltu cope, man interesē septembris! Un tas ir atņemts!
parazutis [28.02.20]: Visi BIORa argumenti var tikt būt atspēkoti elementāri, tikai kas tos faktus uzklausīs!?Es aizstāvu RR viedokli, kuru Jūs ļoti labi ziniet. Vienīgais, ko būtu vērts darīt, būtu izsist tikšanos ar VARAM, lai jums kā bezjēdzīgai un pat kaitīgai organizācijai noņemtu ekskluzīvās rekomendāciju tiesības.
raihs, 26.februāris 2020, 14:35
Strādāju BIOR. Esmu gatavs faktus uzklausīt. Nāc ciemos -kafija un cepumi no mūsu puses.
Visi BIORa argumenti var tikt būt atspēkoti elementāri, tikai kas tos faktus uzklausīs!?
raihs, 26.februāris 2020, 14:35
raihs [26.02.20]: Te es nerunāju par sezonas licenču afēru- tur pat nav ko runāt... Es runāju par tām 1200 parastajām dienas licencēm-to ir reāli par maz ! Ar ko biors nāca pretīm? Ar ieteikumu aizliegt???Vērsies pie sava Tieslietu ministra Bordāna, viņš palīdzēs.