Līdz šim nevienu inspektoru neesmu saticis.
20.janvāris 2020, 14:49 | links
Arvi, speciāli velnam nagos neskrienu. Es uz Salacu braucu nodarboties ar zivsaimniecību, nevis makšķerēt. :D
irseejs, 20.janvāris 2020, 14:14
Ūdens ikdienišķa lietošana sevī ietver arī makšķerēšanu, laivošanu, ūdens ņemšanu zemes laistīšanai vai lietošanai uzturā.
Ieskaitot arī caurtekošu ūdens lietošanu zivsaimniecībai. Ciktāl tas nevienam nekaitē. Tas arī viss.
irseejs, 19.janvāris 2020, 22:34
Kāds, kurš zina/ir pircis, varbūt var izskaidrot zemāk redzamo attēlu - vienas dienas licences A un B zonās Salaca I ir beigušās jau uz visu sezonu, vai arī tas ir to tuvāko 10 dienu laikā? Paldies!
bbw, 19.janvāris 2020, 21:36
irseejs [19.01.20]: Civillikums nosaka:Ej šīrant un ikdienišķi lieto to ūdeni cik tev tīk! Vari ikdienišķi kājas nomazgāt, slāpes remdēt vai zupu uzvārīt!
"1110. Publiskās upēs katram brīvi atļauta ūdens ikdienišķa lietošana,......"
bbw [19.01.20]: Kāds, kurš zina/ir pircis, varbūt var izskaidrot zemāk redzamo attēlu - vienas dienas licences A un B zonās Salaca I ir beigušās jau uz visu sezonu, vai arī tas ir to tuvāko 10 dienu laikā? Paldies!uz konkrēto dienu ir izpārdotas
irseejs [19.01.20]: Nepiedrazo sadaļu ņuņuk. Tavi vārdi..."Nepiedrazo sadaļu ņuņuk."... Tie ir mani vārdi? Nu tu atkal irs, šīrant. Parādi, kur to esmu rakstījis, un lielās "šūpoles" no manis.! Ja atkal samuldēji, tad no tevis!