Kadas mulkibas. Nekas nesmird. Es ceturtaja stavaa dzivoju un balkona audzeju. Nekas daudz nesmird. Mierigu garu varu iziet uz balkona. Labi man tur daudzumi nav viena aptuveni 200 grami raudinja stav. bet par smaku tiesham nesudzos. nezinu kaa Jums
Kur es Rīgā ņemšu to mežmalu ? Un mežmala neder jābūt virsū jumtam , lai lietus laikā nepielīst . Jā taisītu biznesu , tad laukos to visu varētu noorganizēt , bet jā tikai priekš sevis tad neatmaksājās braukāšana , lētāk veikalā nopirkt .
Jā ar to taisītu biznessu tad jau lauku mājā to varētu organizēt uz plašu kāju , piepildīt visu Latvijas tirgu un pat eksportēt . Jā tikai priekš sevis tad nav vērts . Vēl jāpaprovē ar to sālīto zivi , varbūt pas variants tā nesmird .
Izaudzēju pirmo partiju balto tārpu , ar to arī pietiks , Bumsim bija taisnība , nu i nafig šito smirdoņu , smird visa sēta , labi ka sieva nesaprata no kurienes tā smirdoņa nāk . Ar to var nodarboties laukos , kur visu to padarīšanu var aiznest viss maz 300 metrus prom no tās vietas kur paši uzturās .
vakar mazliet sasmērēju rokas,nu melns mākonis apkārt,bet uz ādas nesēžaas.Vienīgais sajūta tāda,ka sēdi starp bišu stropiem-skaņa nenormāla tai klusumā.
Pa svina pielietojumu nesapratu jautājumu,ja barotava uz grunts-tad liec akmeni,vai lielu metāla uzgriezni svaram.Stāvošā ūdenī jau vispār ar barību vien pietiek.Tikai tā nianse,ja nav svara,tad zivs sliktāk pati piecērtās,nerunāsim ka baigi ierij.