Tev daļēja taisniba man igauņa iemainītā ir ļoti laba strādāja uz vella paraušanu glabāju kā acuraugu ,bet tā esu noslēpis ,ka pats vairs nevaru atrast
Nebiju piedomājis,ka var dažas bildes neredzēt tie,kuri strādā ar Explorer.Iegāju un pats ar neredzu dažas,jo es pēdējā laikā izmantoju Mozllu.Tur slēpjas kaut kāds knifs-būs jāatkož.
mušas piesiešana pavisam vienkārša,gatavu pavadiņu ar sakabīti, kopā ar pamatauklu sien ar parastu mezglu.savilkšanas procesā regulē pavadas garumu,auklas dm 0,35
Es par to mušiņas piesiešanu sānos. A kā būtu ja mušu uzvērtu uz pamatauklas virs bļitkas un tos 3-4 cm savērptu auklu kā fidersistēmai? 'Man liekas 90' leņķī točna stāvētu.
Paldies Bums un Āķi par izsmeļošu info! Žēl kad Āķa bildes neredzu.Būs jāpamēģina no darba datora.
A kā jums liekas, varbūt šīs smalkās lietas labāk igauņos nopirkt. Varbūt šie pirms tirgot arī pārbauda vai strādā.
Njāā,kaut arī nopirkšu nemācēšu jau arī ar to rīkoties un tad jau izskatās kad prātīgākais laikam būtu paņemt kādu Tulamore Dew un meklēt kādu pieredzējušu skolotāju:)