Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!

Pus dienu bija smidzeklis, kurš man netīk, jo biezajā jakā karsti, bet novilkt nevar, jo samirktu. Iepriekš skatījos prognozi, likās, ka no debesīm nekas nekritīs, bet nekā, atkal sinoptiķi pievīla :) Manām zivtelēm arī šāds laiks nepatika, laikam es savu negatīvo enerģiju pa auklu nodevu, tādēļ piemānīju tikai divas (72 un 86 cm). Abas ņēma tik kūtri, ka likās, ka zāles stiebriņi mānekli kutina. Viena knapmēra razbainiece ar mani ampelējās - es šai vairākas reizes metu mānekli, tā paskrien tam līdz, atnāk līdz laivai, uzsmaida un atpakaļ uz savu mazo puduriņu. Un tā 3 reizes mani nerroja :)) Nu ko, rezultātā neviena trofeja šodien necieta, tādēļ izmantojam pēdējās siltās gada dieniņas, laižam makšķerēt, lai paspētu vēl 2024. tikt pie smukas zaļsvārces! ;)
7.novembris 2024, 17:58 | links

Davis-Di [4.nov]: Dod līdz divus un iznomā divus nav gluži viens un tas pats :D protams, varbūt savējiem dod arī vienkārši līdz divus. Pēdējo reizi, kad gribēju divus, mani atrunāja un iedeva vienu litija. Pie laipas bija 4%. Braukšana gan todien sanāca daudz, paldies saimniecei.

Abavnieks, 4.novembris 2024, 21:37

Abavnieks, dod komentāru ar faktiem un reālām situācijām.
Neticu ka Vecupeniekos var iedot ar 4%, ja tā bija tad tur bija atbilstoša attieksme maiņai utt., no visām bāzēm vecupeniekos ir vislabākā attieksme pret klientiem, un tas nav tikai mans komentārs, bet arī visu manu draugu un paziņu!
Protams, ka pēc copes.
5.novembris 2024, 07:28 | links

Neticu ka Vecupeniekos var iedot ar 4%, ja tā bija tad tur bija atbilstoša attieksme maiņai utt., no visām bāzēm vecupeniekos ir vislabākā attieksme pret klientiem, un tas nav tikai mans komentārs, bet arī visu manu draugu un paziņu!

Davis-Di, 4.novembris 2024, 22:34

4% palika pēc copes nevis pirms... :)
4.novembris 2024, 23:07 | links

Davis-Di [4.nov]: Dod līdz divus un iznomā divus nav gluži viens un tas pats :D protams, varbūt savējiem dod arī vienkārši līdz divus. Pēdējo reizi, kad gribēju divus, mani atrunāja un iedeva vienu litija. Pie laipas bija 4%. Braukšana gan todien sanāca daudz, paldies saimniecei.

Pašam gan ir savs el. motors ar aķi, bet cik esmu īrējis no dūšeļiem, tad atpakaļ ir palielam jāairē, baigi nebraukājot apkārt
4.novembris 2024, 22:47 | links

Dod līdz divus un iznomā divus nav gluži viens un tas pats :D protams, varbūt savējiem dod arī vienkārši līdz divus. Pēdējo reizi, kad gribēju divus, mani atrunāja un iedeva vienu litija. Pie laipas bija 4%. Braukšana gan todien sanāca daudz, paldies saimniecei.

4.novembris 2024, 22:34 | links

Ok. Rīt apzvsnīšu laivu bāzes. Nedēļas nogalē ir doma braukt copēt. Būšu pirmo reizi tur. Ir kādi ieteikumi? Vietas vai mānekļi
4.novembris 2024, 21:51 | links

Davis-Di [4.nov]: Tie parasti ir pusdzīvi marine aķi. Atpakaļ būs jāairē

kikizozo, 4.novembris 2024, 21:09

Iršana, Vecupeniekos dod pat 2x līdz ja grib braukt vairāk vai litijniekus. Man pašam savs, bet čoms pat slinks paņemt no manis un ņem no bāzes un nekad nav aplauzies!
Dod līdz divus un iznomā divus nav gluži viens un tas pats :D protams, varbūt savējiem dod arī vienkārši līdz divus. Pēdējo reizi, kad gribēju divus, mani atrunāja un iedeva vienu litija. Pie laipas bija 4%. Braukšana gan todien sanāca daudz, paldies saimniecei.
4.novembris 2024, 21:37 | links

Tie parasti ir pusdzīvi marine aķi. Atpakaļ būs jāairē

kikizozo, 4.novembris 2024, 21:09

Iršana, Vecupeniekos dod pat 2x līdz ja grib braukt vairāk vai litijniekus. Man pašam savs, bet čoms pat slinks paņemt no manis un ņem no bāzes un nekad nav aplauzies!
4.novembris 2024, 21:12 | links

Babītes ezerā kāda laivu bāze piedāvā laivas ar elektromotoru?

Fretka, 4.novembris 2024, 20:48
Vecupenieki. Ja nemaldos, arī Dūšeļos ir.

MT9, 4.novembris 2024, 20:52

Vecupeniekos izskatās viss aizsists nedēļu uz priekšu - labs serviss tiek izmantots un noslogots.
Citās bāzēs ar ir tāda iespēja!
Bet jāzvana un jāvienojas, arī ar tiem pašiem Vecupeniekiem, gadās kad kāds atsakās un var tikt tomēr!
4.novembris 2024, 21:10 | links

Tie parasti ir pusdzīvi marine aķi. Atpakaļ būs jāairē
4.novembris 2024, 21:09 | links

Fretka, 4.novembris 2024, 20:48

Vecupenieki. Ja nemaldos, arī Dūšeļos ir.
4.novembris 2024, 20:52 | links

4.novembris 2024, 20:48 | links

kikizozo [2.nov]: Beidzot normāls līmenis
Paradoksāla situācija - kad ideāls līmenis, bāze slēgta :)
2.novembris 2024, 11:10 | links

Beidzot normāls līmenis
2.novembris 2024, 09:45 | links

Babīte Ezerkrasti!:)
2.novembris 2024, 08:19 | links

Dairis333 [1.nov]: Willy [21:09]: Dairis333 [20:25]: Paldies par copi! Bija interesanti parunāties un apmainīties ar informāciju, kā arī redzēt Whirlwind jauno "garasti" darbībā!

Šodien iebraucām ar Dairi kopā ezerā. Sākām ap 8 copēt, Dairis parādīja ļoti interesantu jaunu vietu, kur nekad nebiju copējis, tur noķērām pāris zemērus, 53 un 68 un kaut kas labs norāvas. ap 80 uz aci.
Tad uz laiku cope pieklusa, nekas īpašs nenotika līdz vienā brīdī Dairim cope.. iekoda gumijā un aizgāja un pēc 10 min vēl viena - te jau viss kā pienākas un laivā 110, resna noēdusies.

Turpnājām turpat un pēc kādas stundas man arī 106 pieteicās. Godam cope šodien :)

Os555, 1.novembris 2024, 19:01110 jau pieklājīga!Apsveicu!;)uz ko paņēma?Uz Snackbait XL. Vienu man pirms kāda mēneša Babītē nokoda, tad no Dāvja (kas te arī forumā piedalās) dabūju vietā un šodien atkal Snackbaits XL izšāva!
Klucis nopietns!šodien tāds laikam kilometru lidoja!:)...lab ka Oskaram netrāpīji!;))
1.novembris 2024, 23:27 | links

Tici man, būs! Es ar šogad ilgi dabūju gaidīt :)

Dairis333, 1.novembris 2024, 23:00

Nu tev es ticu :))
1.novembris 2024, 23:10 | links

MT9 [1.nov]: Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur. Bez ironijas. Nekad nebūs tā, ka viena peļķe dos rezultātu katru reizi. Diez vai tur jautājums ir mācēšanā. Kādam izšauj vienmēr. Liekas loģiskāk un vērtīgāk ir apgūt arī citas vietas. Bet tas tā :D zināju, ka Bums atgriezīs tēmā, forši!

Abavnieks, 1.novembris 2024, 20:55
Lielupē man vispār nekas nev skaidrs, jo eholotes nav, uz cūceni braukt un mest uz krasta pusi negribās. Pārējie pierīgas ezeri arī tumša bilde, piedevēm Babītes ezers man ir vistuvāk mājām, kas nav mazsvarīgi, jo pēcpusdienā jāskrien pakaļ dēlam uz skolu Pārdaugavā. Ja es būtu sportists, man būtu svarīgi mācīties copēt dažādos apstākļos, dažādās tehnikās, dažādās ūdenstilpēs, bet es copēju sava prieka pēc un primārais man nav izaugsme, bet sitiens pa kātu :)) Šajā ezerā, man liekas, ka šīs manas vajadzīabs realizēt visvieglāk, kaut gan rudens, ierasti, nav man dāsns. Bet kādu trofeju sāk jau gribēties, jūtu, ka drīz nobriedīšu un iešu tikai uz lielo - ir ir, nav nav :)
Tici man, būs! Es ar šogad ilgi dabūju gaidīt :)
1.novembris 2024, 23:00 | links

Willy [1.nov]: Dairis333 [20:25]: Paldies par copi! Bija interesanti parunāties un apmainīties ar informāciju, kā arī redzēt Whirlwind jauno "garasti" darbībā!

Šodien iebraucām ar Dairi kopā ezerā. Sākām ap 8 copēt, Dairis parādīja ļoti interesantu jaunu vietu, kur nekad nebiju copējis, tur noķērām pāris zemērus, 53 un 68 un kaut kas labs norāvas. ap 80 uz aci.
Tad uz laiku cope pieklusa, nekas īpašs nenotika līdz vienā brīdī Dairim cope.. iekoda gumijā un aizgāja un pēc 10 min vēl viena - te jau viss kā pienākas un laivā 110, resna noēdusies.

Turpnājām turpat un pēc kādas stundas man arī 106 pieteicās. Godam cope šodien :)

Os555, 1.novembris 2024, 19:01110 jau pieklājīga!Apsveicu!;)uz ko paņēma?
Uz Snackbait XL. Vienu man pirms kāda mēneša Babītē nokoda, tad no Dāvja (kas te arī forumā piedalās) dabūju vietā un šodien atkal Snackbaits XL izšāva!
1.novembris 2024, 22:59 | links

Bet personīgā interese, kā ies citur? :D
Abavnieks, 1.novembris 2024, 21:49

Nav jau tā, ka es neesmu testējis savas prasmes citur - esmu copējis gan Baltezeros, Ķīsī, Lādzēnos, Burtniekā, Lielauces ezrā, Lielupē, savu lauku ūdenstilpēs un kādā Latgales ezerā.... Bet, kā jau rakstīju, Babīte man tuva ar savu atrašanās vietu, trofeju daudzumu un labajām laivu bāzēm. Jā, ezers nav viegls, vēlā vasarā krīt uz nerviem tā seklums, zāles daudzums, bet ar visu to, gribās atgriesties atkal un atkal. Ja kāds uzaicinās uz copi citā ūdenstilē un teiks, ka tur garantēti var tikt pie kilogramīgiem asariem, esmu gatavs apspriest iespēju piebiedroties šādai copei :D :P
1.novembris 2024, 21:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager