pa Gates galu ezeraa var iebraukt, bet neieteiktu, jo tur zivju ir vairaak, nav taada presinga, nav daudz copmaņu un lomi labi, it īpoaši Ūsinu kaktaa
Var ar ceļu atpaļ neatrast
Var ar ceļu atpaļ neatrast
31.jūlijs 2023, 04:11 | links
Hey, kāds ir mēģinājis iebraukt ezerā pa gātes galu??? Un izbraukt arī ārā??
Oliverss, 30.jūlijs 2023, 22:40
klejotajs
uz ko, pa nakti vai pa dienu?
Ja jautājiens man...
No rīta
Es tikai un vienīgi uz nakts tārpu
Pa nakti es guļu
Manā skatījumā līņi pa nakti paklīst kur,kurais ( runa par Babi )un tāpēc nesēžu barojot visādus mošķus.Vai guļu laivā vai braucu krastā.Protams jau gadās visādi un arī naktē trāpās labi lomi,bet rīta un vakara dienas cēliens uzskatu ir daudz ražīgāks,kā nakts.
snipiens, 30.jūlijs 2023, 11:42
klejotajs
Ja jautājiens man...
No rīta
Es tikai un vienīgi uz nakts tārpu
Pa nakti es guļu
Manā skatījumā līņi pa nakti paklīst kur,kurais ( runa par Babi )un tāpēc nesēžu barojot visādus mošķus.Vai guļu laivā vai braucu krastā.Protams jau gadās visādi un arī naktē trāpās labi lomi,bet rīta un vakara dienas cēliens uzskatu ir daudz ražīgāks,kā nakts.
snipiens, 30.jūlijs 2023, 11:42
PiNky [Vakar]: Šodien "ķemmējām" centrālo bedri...no 6-12 uz diviem 3 mēra līdakas 51,57,71 pārītis tādu pašu ap 60-70 pie laivas atkabinājās, tik daži zemmēri. Topā peles un spotted bullhead krāsojuma westin gumija.Ar ko domā centrālo bedri? Pirmo reiz par tādu dzirdu :)
krauklenss, 29.jūlijs 2023, 23:06
Kā šodien citiem veicās?
No 5-10 divas šņores un asaris.
Ņēmos gar zilajām bočkām. Izmētāju visu mānekļus kas atrodas arsenālā ar cerību atrast dienas atslēgu, bet ne kā..
krauklenss, 29.jūlijs 2023, 13:46
Es nesūdzos :)...pieci līņi ķeselē .
snipiens, 29.jūlijs 2023, 14:03
klejotajs, 30.jūlijs 2023, 11:23
Kā šodien citiem veicās?
Ņēmos gar zilajām bočkām. Izmētāju visu mānekļus kas atrodas arsenālā ar cerību atrast dienas atslēgu, bet ne kā..
snipiens, 29.jūlijs 2023, 14:03
PiNky [29.07.23]: Šodien "ķemmējām" centrālo bedri...no 6-12 uz diviem 3 mēra līdakas 51,57,71 pārītis tādu pašu ap 60-70 pie laivas atkabinājās, tik daži zemmēri. Topā peles un spotted bullhead krāsojuma westin gumija.Ar ko domā centrālo bedri? Pirmo reiz par tādu dzirdu :)
MT9 [29.07.23]: krauklenss [13:46]: Kā šodien citiem veicās?Neesmu arī jau nu īstais piemērs uz ko skatīties :D
Ņēmos gar zilajām bočkām. Izmētāju visu mānekļus kas atrodas arsenālā ar cerību atrast dienas atslēgu, bet ne kā..Labi ka tā, es tieku tikai pirmdien, tādēļ ceru, ka brīvdienās zivis gavēs, bet nākamnedēļ sāks aktīvi baroties :P : D
krauklenss [29.07.23]: Kā šodien citiem veicās?Paveiksies citreiz!vasarā ar tukšām reizēm diemžēl jārēķinās!:)galvu augšā!ganjau būs!;))
krauklenss [29.07.23]: Kā šodien citiem veicās?Labi ka tā, es tieku tikai pirmdien, tādēļ ceru, ka brīvdienās zivis gavēs, bet nākamnedēļ sāks aktīvi baroties :P : D
snipiens [29.07.23]: Kā šodien citiem veicās?No laivas?