Tici man, būs! Es ar šogad ilgi dabūju gaidīt :)
Dairis333, 1.novembris 2024, 23:00
Nu tev es ticu :))
1.novembris 2024, 23:10 | links
Tici man, būs! Es ar šogad ilgi dabūju gaidīt :)
Dairis333, 1.novembris 2024, 23:00
MT9 [1.nov]: Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur. Bez ironijas. Nekad nebūs tā, ka viena peļķe dos rezultātu katru reizi. Diez vai tur jautājums ir mācēšanā. Kādam izšauj vienmēr. Liekas loģiskāk un vērtīgāk ir apgūt arī citas vietas. Bet tas tā :D zināju, ka Bums atgriezīs tēmā, forši!Tici man, būs! Es ar šogad ilgi dabūju gaidīt :)
Abavnieks, 1.novembris 2024, 20:55
Lielupē man vispār nekas nev skaidrs, jo eholotes nav, uz cūceni braukt un mest uz krasta pusi negribās. Pārējie pierīgas ezeri arī tumša bilde, piedevēm Babītes ezers man ir vistuvāk mājām, kas nav mazsvarīgi, jo pēcpusdienā jāskrien pakaļ dēlam uz skolu Pārdaugavā. Ja es būtu sportists, man būtu svarīgi mācīties copēt dažādos apstākļos, dažādās tehnikās, dažādās ūdenstilpēs, bet es copēju sava prieka pēc un primārais man nav izaugsme, bet sitiens pa kātu :)) Šajā ezerā, man liekas, ka šīs manas vajadzīabs realizēt visvieglāk, kaut gan rudens, ierasti, nav man dāsns. Bet kādu trofeju sāk jau gribēties, jūtu, ka drīz nobriedīšu un iešu tikai uz lielo - ir ir, nav nav :)
Willy [1.nov]: Dairis333 [20:25]: Paldies par copi! Bija interesanti parunāties un apmainīties ar informāciju, kā arī redzēt Whirlwind jauno "garasti" darbībā!Uz Snackbait XL. Vienu man pirms kāda mēneša Babītē nokoda, tad no Dāvja (kas te arī forumā piedalās) dabūju vietā un šodien atkal Snackbaits XL izšāva!
Šodien iebraucām ar Dairi kopā ezerā. Sākām ap 8 copēt, Dairis parādīja ļoti interesantu jaunu vietu, kur nekad nebiju copējis, tur noķērām pāris zemērus, 53 un 68 un kaut kas labs norāvas. ap 80 uz aci.
Tad uz laiku cope pieklusa, nekas īpašs nenotika līdz vienā brīdī Dairim cope.. iekoda gumijā un aizgāja un pēc 10 min vēl viena - te jau viss kā pienākas un laivā 110, resna noēdusies.
Turpnājām turpat un pēc kādas stundas man arī 106 pieteicās. Godam cope šodien :)
Os555, 1.novembris 2024, 19:01110 jau pieklājīga!Apsveicu!;)uz ko paņēma?
Bet personīgā interese, kā ies citur? :D
Abavnieks, 1.novembris 2024, 21:49
Mazos kātus vienk.aizmirsti mājā uz klavierēm!;)) un būs!varbūt!:)
Willy, 1.novembris 2024, 21:38
MT9 [1.nov]: Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur. Bez ironijas. Nekad nebūs tā, ka viena peļķe dos rezultātu katru reizi. Diez vai tur jautājums ir mācēšanā. Kādam izšauj vienmēr. Liekas loģiskāk un vērtīgāk ir apgūt arī citas vietas. Bet tas tā :D zināju, ka Bums atgriezīs tēmā, forši!Bet personīgā interese, kā ies citur? :D
Lielupē man vispār nekas nev skaidrs, jo eholotes nav, uz cūceni braukt un mest uz krasta pusi negribās. Pārējie pierīgas ezeri arī tumša bilde, piedevēm Babītes ezers man ir vistuvāk mājām, kas nav mazsvarīgi, jo pēcpusdienā jāskrien pakaļ dēlam uz skolu Pārdaugavā. Ja es būtu sportists, man būtu svarīgi mācīties copēt dažādos apstākļos, dažādās tehnikās, dažādās ūdenstilpēs, bet es copēju sava prieka pēc un primārais man nav izaugsme, bet sitiens pa kātu :)) Šajā ezerā, man liekas, ka šīs manas vajadzīabs realizēt visvieglāk, kaut gan rudens, ierasti, nav man dāsns. Bet kādu trofeju sāk jau gribēties, jūtu, ka drīz nobriedīšu un iešu tikai uz lielo - ir ir, nav nav :)
MT9 [1.nov]: ...cita varianta mērķtiecīgi noķert pats zini,ka nav!:)Mazos kātus vienk.aizmirsti mājā uz klavierēm!;)) un būs!varbūt!:)
Willy, 1.novembris 2024, 21:18
Nu es katru reizi ceru, ka sākumā stundiņu pamētāšu lielos mānekļus, noķeršu trofeju un tālāk ar mazajiem baudīšu daudzās copes, bet plāns katru reizi izgāžas, jo pirmajā stundā uz lielajiem vienmēr klusums :D
...cita varianta mērķtiecīgi noķert pats zini,ka nav!:)
Willy, 1.novembris 2024, 21:18
MT9 [1.nov]: Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur. Bez ironijas. Nekad nebūs tā, ka viena peļķe dos rezultātu katru reizi. Diez vai tur jautājums ir mācēšanā. Kādam izšauj vienmēr. Liekas loģiskāk un vērtīgāk ir apgūt arī citas vietas. Bet tas tā :D zināju, ka Bums atgriezīs tēmā, forši!Mt9... Bet kādu trofeju sāk jau gribēties, jūtu, ka drīz nobriedīšu un iešu tikai uz lielo - ir ir, nav nav :)
....Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur......
Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur. Bez ironijas. Nekad nebūs tā, ka viena peļķe dos rezultātu katru reizi. Diez vai tur jautājums ir mācēšanā. Kādam izšauj vienmēr. Liekas loģiskāk un vērtīgāk ir apgūt arī citas vietas. Bet tas tā :D zināju, ka Bums atgriezīs tēmā, forši!
Dairis333 [1.nov]: Paldies par copi! Bija interesanti parunāties un apmainīties ar informāciju, kā arī redzēt Whirlwind jauno "garasti" darbībā!110 jau pieklājīga!Apsveicu!;)uz ko paņēma?
Šodien iebraucām ar Dairi kopā ezerā. Sākām ap 8 copēt, Dairis parādīja ļoti interesantu jaunu vietu, kur nekad nebiju copējis, tur noķērām pāris zemērus, 53 un 68 un kaut kas labs norāvas. ap 80 uz aci.
Tad uz laiku cope pieklusa, nekas īpašs nenotika līdz vienā brīdī Dairim cope.. iekoda gumijā un aizgāja un pēc 10 min vēl viena - te jau viss kā pienākas un laivā 110, resna noēdusies.
Turpnājām turpat un pēc kādas stundas man arī 106 pieteicās. Godam cope šodien :)
Os555, 1.novembris 2024, 19:01
MT9 [1.nov]: Jap, citā ūdenstilpē.Man jau tieši liekas, ka Tev savu stabilitāti jāsāk pierādīt citur. Bez ironijas. Nekad nebūs tā, ka viena peļķe dos rezultātu katru reizi. Diez vai tur jautājums ir mācēšanā. Kādam izšauj vienmēr. Liekas loģiskāk un vērtīgāk ir apgūt arī citas vietas. Bet tas tā :D zināju, ka Bums atgriezīs tēmā, forši!
Protams, ka Bumam, domāju viņš visu spēj pacelt augšā
Abavnieks, 1.novembris 2024, 19:51
Jā, paldies par ieteikumiem, tikko ar Bumu komunicēju, viņam esot rezerves daļas no cita motora, rīt centīšos pieskriet uz Kauguriem un atrisināt problēmu, lai nākamnedēļ var atkal krist kaunā ezerā :D Bet, kas attiecas uz citām ūdenstilpēm, tad man pat nesanāk Babītē, kuru nosacīti pazīstu, tikt pie smuka loma, kur nu vēl citā, ezerā vai upē - nebūs pat copītes un tas man neder :))
Paldies par copi! Bija interesanti parunāties un apmainīties ar informāciju, kā arī redzēt Whirlwind jauno "garasti" darbībā!
Dairis333, 1.novembris 2024, 20:25
Os555, 1.novembris 2024, 19:01
Jap, citā ūdenstilpē.
Protams, ka Bumam, domāju viņš visu spēj pacelt augšā
Abavnieks, 1.novembris 2024, 19:51
MT9 [1.nov]: Kāpēc nepamēģināt kur citur paķert?! Tu jau zini,kam par problēmu pajautāt.. un domāju ātri tiks labota :DJap, citā ūdenstilpē.
Abavnieks, 1.novembris 2024, 18:50
Citā ūdenstilpē? Un kas attiecas uz problēmu, Bumu domā?
Kāpēc nepamēģināt kur citur paķert?! Tu jau zini,kam par problēmu pajautāt.. un domāju ātri tiks labota :D
Abavnieks, 1.novembris 2024, 18:50
MT9 [1.nov]: Vējiņš šodien tā stiprāk iepūta, vīri cēla laivā trofejas, bet Oskars joprojām mokās ar knapmēriem, šodien 3 piemānīti (54, 55, 66 cm) :D Īsi pirms pusdienlaika, kad biju aizdreifējis diezgan tālu Dūšeļu virzienā, biku pievīla motors - nolūza regulējamā mēlīte, motoru bija grūti pareizi izvietot attiecībā pret ūdens virsmu, piedevām vēl stiprais vējš, kurš situāciju tikai pasliktināja un nesa laivu arvien tālāk ar visu enkuru. Turpinājumā pāris stundas nācās palīdzēt ar airiem, bet ārā tiku. Ja kādam ir rezerves mēlīte un stienītis, kuru tā kustina vai zina, kur vai kurš šo problēmu var atrisināt, dodiet ziņu ;)Kāpēc nepamēģināt kur citur paķert?! Tu jau zini,kam par problēmu pajautāt.. un domāju ātri tiks labota :D