Muks,muks ārā!nekur nepaliks!:))
Willy, 14.jūnijs 2023, 00:06
To jau redzēs pēc taviem lomiem, bet vismaz dāļā Babītes patreiz izskatās kā normālā purvā.
14.jūnijs 2023, 08:13 | links
Muks,muks ārā!nekur nepaliks!:))
Willy, 14.jūnijs 2023, 00:06
Davis-Di [13.06.23]: Starp citu, kāds Babē nav izmantojis sen piemirstu metodi, kā bombardu asaru ķeršanai ar mazu bezsvara jig gumiju?Domā ka viss zaļais jau Gātē??;DD
c&r tā nav kultūra, bet geisms visplašākajā pasīvo jomā
ge-sportists, 12.jūnijs 2023, 17:34
raimondsL [12.06.23]: Var kāds pm atsūtīt babē 1-2 līņu vietas no laivas? Paldies!Izskatās, ka Babē līņi visur. Šodien līdakas nemanīju, bet līņi atkal aiku pa laikam dreifēja. Standarta izmērs ap kilo.
daddy_j [12.06.23]: vērtīgi lietot barbless hooks, ja neesi pārliecināts kad filigrāni izņemsi āķi, nesavainojot baigi zivi. man kā ķirurgam pareizie instrumenti laivā:)))darām to tik ātri, ka anestēziju nevajag
svens76, 12.jūnijs 2023, 10:06
Drīkst par anesteziologu pieteikties?? Defibrilators arī ir? Tas noteikti izdzīvošanas % palielina... :))
vērtīgi lietot barbless hooks, ja neesi pārliecināts kad filigrāni izņemsi āķi, nesavainojot baigi zivi. man kā ķirurgam pareizie instrumenti laivā:)))
svens76, 12.jūnijs 2023, 10:06
Ir tomēr atšķirība vai tos divus lielos trīšuburus izplēs no rīkles vai vnk izņem. Atskabargas ir atskabargas, ar filigrānumu tur sakars 0.
kkas, 12.jūnijs 2023, 11:29
kkas [12.06.23]: C&R kultūrai vēl ir augt un augt. Reti kurš vispār māk izcelt lielās. Aiz galvas vertikāli izceļ un fočē... Cik no jums C&R praktizētājiem ir nolocījuši saviem āķiem atskabargas?vērtīgi lietot barbless hooks, ja neesi pārliecināts kad filigrāni izņemsi āķi, nesavainojot baigi zivi. man kā ķirurgam pareizie instrumenti laivā:)))
Willy [12.06.23]: Jā!ar to c&r iet smagi pat Svenam!;))...mazais pārinieks noķer metru,a Svens palaiž vaļā!!!pārinieks kliedz!! Ko Tu atlaidi!!??:DDD.pārinieks pagaidām ar multu tik 5collīgās lidina:) bet jau nekliedz, kad atlaižu,teica ka zandarts tomēr labāks. 6dien smukos žaņus atlaidām, 60-65 dažus uz pannu. zivis garšo pāriniekam:))
...interesanti gan būtu redzēt,kā tas pārinieks lidina cūku un metru atvelk līdz laivai!:)))...labs!:D