MT9
+++++
+++++
1.maijs 2023, 14:30 | links
Nu skaidrs, tad jau 1. jūnijā, iespējams, tālumā redzēsimies. Es no Dūšeļiem laidīšu, bet, ja nemaldos, sīkajam bērnudārzā šajā dienā izlaidums, ilgi nesanāks pacopēt ;)
MT9, 30.aprīlis 2023, 13:15
MT9 [30.04.23]: Nu tak!tuvāk arī,degviela dārga!...ostu gaisu,motors jāpērk!kaSākās!!cerēju,ka būsi man jēgers!:DD
nesanāk kā baigaram!:)
Willy, 30.aprīlis 2023, 12:46
Nu skaidrs, tad jau 1. jūnijā, iespējams, tālumā redzēsimies. Es no Dūšeļiem laidīšu, bet, ja nemaldos, sīkajam bērnudārzā šajā dienā izlaidums, ilgi nesanāks pacopēt ;)
Nu tak!tuvāk arī,degviela dārga!...ostu gaisu,motors jāpērk!ka
nesanāk kā baigaram!:)
Willy, 30.aprīlis 2023, 12:46
MT9 [30.04.23]: Paldies!jā,vieta laba!pačiloju ar laipno saimnieci,viss it kā ok!jūnijs nav tālu,bet šodien jālasa loriņi, lupatas un jāiet pie miera!rīt agri jāceļas!:))Nu tak!tuvāk arī,degviela dārga!...ostu gaisu,motors jāpērk!ka
Sveiciens visiem ar tuvojošos sezonas atklāšanu!;))
NE ASAKAS!
Willy, 30.aprīlis 2023, 12:18
Apnika Gātes galu Lielupē presēt, nolēmi pamēģināt laimi seklākā ūdenstilpē? :)
Paldies!jā,vieta laba!pačiloju ar laipno saimnieci,viss it kā ok!jūnijs nav tālu,bet šodien jālasa loriņi, lupatas un jāiet pie miera!rīt agri jāceļas!:))
Sveiciens visiem ar tuvojošos sezonas atklāšanu!;))
NE ASAKAS!
Willy, 30.aprīlis 2023, 12:18
MT9 [30.04.23]: Babe pa lielam tumša bilde!kā tur ar zivīm?MT laikam visas bāzes ir atkodis,bet tas jau nestāstìs!sargoj katru šņāpi!:)Paldies!jā,vieta laba!pačiloju ar laipno saimnieci,viss it kā ok!jūnijs nav tālu,bet šodien jālasa loriņi, lupatas un jāiet pie miera!rīt agri jāceļas!:))
Willy, 30.aprīlis 2023, 07:41
Kam mums vēl viens nopietns konkurents ezerā! :P Ezerkrastos var piebraukt pie paša ūdens, copēt var sāk arī netālu no bāzes, tā ka viss tur štokos. Es gan pats tajā pusē reti rādos, jo ierasti laižos iekšā no Dūšeļiem. Tur gan pie paša ūdens grūtāk piebraukt, jo apkārt ezeram augsts kanāla valnis. Nedēļu atpakaļ no Ezerkrastu bāzes ievietota šāda bilde:
Babe pa lielam tumša bilde!kā tur ar zivīm?MT laikam visas bāzes ir atkodis,bet tas jau nestāstìs!sargoj katru šņāpi!:)
Willy, 30.aprīlis 2023, 07:41
Davis-Di [30.04.23]: Bāze Ezerkrasti.neesmu tur bijis...ja nav grūti,varbùt kāds var pastāstìt kas tur un kā?meklēju vietu kur piebraukt pie ūdens un ielaist savu laivu!no piekabes,vai busa...Šito izčekoju!:)
Willy, 29.aprīlis 2023, 23:08
https://goo.gl/maps/hgFT13C8P7JqY12i6
Ja gadījumā ar autobusu brauc, autobusa pietura ja nemaldos vēl joprojām saucas Krievi ;D
Bāze Ezerkrasti.neesmu tur bijis...ja nav grūti,varbùt kāds var pastāstìt kas tur un kā?meklēju vietu kur piebraukt pie ūdens un ielaist savu laivu!no piekabes,vai busa...
Willy, 29.aprīlis 2023, 23:08
Sveiciens! Neesmu nekāds pludiņmakšķeres eksperts,bet pirms kādiem gadiem 15 vai 20, Ezerkrastu bāzes Zigis stāstīja,ka daži veči vasaras sākumā uz Varkaļu pusi karūsas velkot ne pa jokam.Gan jau,ka tagad arī viņas tur tusē.Tik jāmāk noķert.
Hagis, 28.aprīlis 2023, 23:13
Tev tik tie sarkanie jumti prātā!:)...tuvāk bāzēm laikam!bet vai esi mēģinājis to malu tuvāk Ventspils šosejai,ap Varkaļiem?agrāk kad tur braucu,visi ar motoriem mauca pa vidu vai pāri uz sark.jumtiem! Tad man gāja kā gāja,par tādu bb liekas pat dzirdējis nebiju!rotiņi un seklie voblerīši...trīniece laivā bij svētki!:))
Willy, 28.aprīlis 2023, 14:39
snitraM [28.04.23]: Ir viens onka, kas braukā uz Babīti pēc līņiem gandrīz visu vasaru. Esmu arī pievienojies pāris reizes. Sameklē kādu lielāku puduru, vēlams ar lēpju lauku tuvumā un izravē kādu logu, baro un gaidi zivis. Karūsu bari ir lieli, vakara saulē riņķo ap barību bet neņem faktiski neko. Liekas ka vasarā karūsa pāriet uz kaut kādām nesaprotamām lietām. Esmu pāris noķēris uz mazas slieciņas, bet tas darbojas ja piemet tieši pie deguna, citādi to norij kas cits štrunts. Mēģināju pat mazās boilas mērcēt, ar nekā.Zivju ganjau daudz!?...vēl pirms gadiem 10 brakaru vietās esot bijis tā,ka nav kur mašīnu nolikt!:)
Davis-Di [28.04.23]: Tieši Gātes galā no krasta uz grunteni karūsas esmu vilcis daudz un lielas līdz pat pie 2kg...dziļumā ap 30cm.domāju,ka tās varētu būt jebkur ezerā.jābaro un jāgaida!vasarā labāk no laivas,bet tad vairāk līnis un breksis!zutis var trāpīties pa nakti!:)Tev tik tie sarkanie jumti prātā!:)...tuvāk bāzēm laikam!bet vai esi mēģinājis to malu tuvāk Ventspils šosejai,ap Varkaļiem?agrāk kad tur braucu,visi ar motoriem mauca pa vidu vai pāri uz sark.jumtiem! Tad man gāja kā gāja,par tādu bb liekas pat dzirdējis nebiju!rotiņi un seklie voblerīši...trīniece laivā bij svētki!:))
Willy, 28.aprīlis 2023, 14:25
Nu jā, karūsa būs vairāk seklākās vietās, lielāks līnis dziļākās.