Sven, ko saki pa Asari ? Visa copmaņu masa partizānos ! ;)
10.decembris 2022, 16:16 | links
Babē vakar vēl ezera vidū gulbji sēdēja, tā ka vēl bik jāuzmanās. Vakar noslīcināju telefonu āliņģī, atbrauca čoms ar akvalangu un atrada. Metra dziļumā atrast tajās dūņās nebij viegli, jo to tur vēl vismaz 1.2-1,5m:)bik dabūja pačakarēties. Būs jauna točka ar bedri ašukam:)))
svens76, 10.decembris 2022, 13:59
Davis-Di [10.12.22]: Babē vakar vēl ezera vidū gulbji sēdēja, tā ka vēl bik jāuzmanās. Vakar noslīcināju telefonu āliņģī, atbrauca čoms ar akvalangu un atrada. Metra dziļumā atrast tajās dūņās nebij viegli, jo to tur vēl vismaz 1.2-1,5m:)bik dabūja pačakarēties. Būs jauna točka ar bedri ašukam:)))labi čomi ir zelta vērtē :) bet magnēts tika jau testēts paralēli pie cita čoma mājās, neņēma tas telefonu. hvz mož manējo paņemtu
Labs čoms tev!
Es vienu mirkli iedomājos par jaudīgu magnētu, bet tas nafig nosvilinātu to telefonu.
Babē vakar vēl ezera vidū gulbji sēdēja, tā ka vēl bik jāuzmanās. Vakar noslīcināju telefonu āliņģī, atbrauca čoms ar akvalangu un atrada. Metra dziļumā atrast tajās dūņās nebij viegli, jo to tur vēl vismaz 1.2-1,5m:)bik dabūja pačakarēties. Būs jauna točka ar bedri ašukam:)))
amatieris2 [10.12.22]: No kurām vietām iepējams tikt virsū babei, ziemā nav būts?!es eju no spuņciema puses un dālderiem
Kaimiņš pūķo netālu no ezerkrastiem, tad šodien divi bļitkotāji esot bijuši tuvāk uz Varkaļa pusi.
Davis-Di, 4.decembris 2022, 17:30
Info:
Man kaimiņš braukā ar pūķi/kaitu pa babīti ar slēpēm un slidām, saka ka ledus biezums ir 4-10cm, 4cm esot pa vidu pleķos, kur sniegs sasalis.
Davis-Di, 4.decembris 2022, 12:42
Pret oranžo lasi līdaka pamatoti dārgāka. Tam lasim ar Latviju maz sakara.
Bet pasaki kādam forelistam vai karpiniekam, ka zivis ir jāēd. Tad Tu redzēsi :D
Abavnieks, 20.novembris 2022, 22:38
Abavnieks [20.11.22]: Davis-Di [14m]: Ja nemaldos Oskars man teica kādu laiku atpakaļ RIMI līdakas fileja 16€/KG un tai pašā laikā Latvijā svētā zivs Lasis uz atlaidēm fileja 12.99€/KG.Par forelēm nezinu,bet karpas cits stāsts!...tur bez variantiem!drìz 25+ nebūs nekāds brīnums!
:D
Zivs ir jāēd un saprāta robežas tas ir ok un pareizi, bet par trofejām uzskatu pareizi ir C&R.Pret oranžo lasi līdaka pamatoti dārgāka. Tam lasim ar Latviju maz sakara.
Bet pasaki kādam forelistam vai karpiniekam, ka zivis ir jāēd. Tad Tu redzēsi :D
Davis-Di [20.11.22]: Ja nemaldos Oskars man teica kādu laiku atpakaļ RIMI līdakas fileja 16€/KG un tai pašā laikā Latvijā svētā zivs Lasis uz atlaidēm fileja 12.99€/KG.Pret oranžo lasi līdaka pamatoti dārgāka. Tam lasim ar Latviju maz sakara.
:D
Zivs ir jāēd un saprāta robežas tas ir ok un pareizi, bet par trofejām uzskatu pareizi ir C&R.