Willy [23.07.21]: daddy_j [49m]: Jā, likums aizliedz pārdot lomu, bet neaizliedz vest krastā 3 metrīgās līdakas (Alūksnes ez. starp citu arī to aizliedz).
Ja likums nepareizs - to var mainīt, bet kamēr nav mainīts, būtu labi to ievērot un cienīt sevi un savu valsti. Ir daudz labu piemēru - LV ieviesās visādi migrantvēži - atļāva vēžošanu...
var jau būt, ka vajag atļaut pārdošanu - pašreiz paturēt atļautās 5 līdakas, zandartus vai 3 samus noēst nav iespējams, un ja cilvēks uz copi brauc kā uz darbu, nu lai tak viņam tiek kāda kapeiciņa laivas amortizācijai un āķiem. Un līdzcilvēkiem kāda svaiga zivtiņa. Nekāds šausmīgais piķis, kas sagraus valsts ekonomiku, jau tur nesanāks...Tak puika nevar pārdzīvot,ka jau no bērna kājas skraida gar ūdeņiem un neko prātīgu nevar noķert!:Dnevienas jēdzīgas zivs!pozicionē sevi kā baigo spečuku!:DD
Papētat viņa vēsturi!Pat Svenam sīkais brauc augumā!:D
Ja kāds puikam aizrāda-tūlīt seko atbilde!pats ir visīstākais gaļinieks,nešaubos ka arī zemmēri tiek norīti uz maizītēm!
Pat Svenam :D :D :D
Piedod Sven. Advokāts ķengurs atkal uztraucas par Tevi. :D
Neuztraucies ķengur visu laiku par Svenu.
Mēs jau sen esam ar viņu to izrunājuši un viss kārtībā.
Es nemēdzu šķirot, Svens, Jānis, vai kāds cits, ja kaut kas liekas nepareizs. Kādreiz mainu domas un atzīstu, ka man nebija taisnība.
Tev gan dikti patīk līst dirsā kā es skatos.
Jā, tā bija ļoti laba līdaku copes reize. Laikam pirmā reize, kad noķēru tik daudz. Bet arī tad zivis nepārdevu.
Un arī šodien nepārmetu nevienam, ja zivis ņem ēšanai. Daudz, maz. Katrs lai pats izlemj cik viņam vajag, kamēr tas ir atbilstoši MN.
Pats arī pagājušā gadā paņēmu 5 līdakas vienā copes reizē.
Arī tās nepārdevu. To bildi arī ieliec :))
Bet Tu droši turpini neatbildēt par savu biznesiņu ar zivju tirgošanu no Lielupes :D
Vienīgais, ar ko tu pārsteidzi - tu publiski to visiem paziņoji. Cik vispār iet zandarts /līdaka €/kg? Jēlais un kūpinātais